Romania Curată

Nicușor Dan: Am sesizat CNA pentru că TVR 1 încalcă legea privind campania electorală

Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a făcut o plângere la CNA împotriva postului public de televiziune pe care-l acuză de încălcarea legii electorale, după ce nici unul din candidații formațiunii nu a fost invitat la dezbaterile electorale. ”Televiziunea publică a transmis informații despre timpii de antenă și dezbaterile electorale la 7 zile după începerea campaniei electorale. Campania a început de aproape 2 săptămâni și, până în acest moment, niciun candidat USB nu a primit invitație la dezbaterile electorale organizate de TVR1, în ciuda prevederilor clare în acest sens. Am solicitat CNA să ia urgent toate măsurile necesare ca TVR1 să respecte legea electorală. Este inadmisibil să duci o politică părtinitoare când ai o lege cât se poate de clară care te obligă la echilibru”, a declarat Nicușor Dan.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Nicușor Dan: Am sesizat CNA pentru că TVR 1 încalcă legea privind campania electorală

  1. Ionel Lupu

    TVR 1 nu face parte din viata noastra….. !!! TVR 1 face parte dintr-0 lume paralela cu a noastra…!!! Acolo este un superhaus …!!! Nu le mai ajung banii…!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *