Romania Curată

Nicușor Dan: ”Accesul meu la televiziuni este rar spre inexistent din cauza influenței factorului politic”

În contextul declarației despre internetul din România, care este mult mai rapid decât cel din SUA, potrivit afirmațiilor candidatului prezidențial democrat, Bernie Sanders, Nicușor Dan a avut o intervenție pe Facebook în care a lăudat această cale de comunicare. ”Prin intermediul internetului, am învățat să ne organizăm, să discutăm liber și să acționăm împreună” scrie într-o postare candidatul Uniunii ”Salvați Bucureștiul” la Primăria Capitalei, care mai adaugă că mesajele sale nu ajung la oameni și prin intermediul televiziunilor.

”Ne-am stâns deja peste 50.000 de prieteni doar aici, pe Facebook. Suntem din ce in ce mai mulți cei care credem că putem schimba modul în care se face administrație, în beneficiul oamenilor din București. Vă mulțumesc tuturor pentru opiniile și sugestiile exprimate pe această pagină, le citesc zilnic, meditez asupra lor și încerc să învăț cât mai multe de la voi.

Aș vrea ca dezbaterile pe care le avem să le pot duce și la posturile TV, pentru a ajunge la cât mai mulți oameni. Din păcate, accesul meu la televiziuni este rar spre inexistent din cauza influenței factorului politic.

Nu se dorește dezbaterea unei alternative reale la sistemul politic corupt care în ultimii 25 de ani a parazitat, prin intermediul primarilor și al consilierilor, Bucureștiul. Strategii marilor partide sunt perfect constienți de enorma nemulțumire care în urma cu câteva luni ne-a scos în stradă în semn de protest față de o clasă politica care nu ne mai reprezintă.

Din fericire, avem la dispoziție internetul, accesibil aproape tututor. El a fost și este în continuare este cea mai mare amenințare pentru sistem deoarce nu poate fi controlat și cenzurat (deși în ultima perioadă au existat și astfel de tentative, din fericire nereușite!). Prin intermediul lui am învățat să ne organizăm, să discutam liber și să acționăm împreuna, uniți.

Vă rog să vă invitați prietenii pe această pagină pentru a discuta, chiar și în contradictoriu, despre ce putem face astfel încât la alegerile locale din 2016 să reușim să eliberăm Bucureștiul de corupție, incompetență și nepăsare! Suntem foarte mulți însă doar cu ajutorul vostru putem deveni o forță a schimbării de neoprit!”


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Nicușor Dan: ”Accesul meu la televiziuni este rar spre inexistent din cauza influenței factorului politic”

 1. Walter von Grappendorf

  Partidele „istorice „au acaparat toata Masmedia din Romania,au casele lor de sondare(manipulare)televiziuni ,ziare unde se lafaie sera de sera ,politicieni corupti,penali cu promisiuni ,doar pentru voturi.Politicieni nu au invatat nimic din Votul din nov 2014,Colectiv oct.2015,nici Johannis nu a fost primit la televiziuni,presa la desfintat,iar Diaspora Romana a sunat acasa si a convins rudele ,prieteni si cunostintele sa-l voteze.Rudele mele din Bucuresti il vor vota pe Nicusor Dan,iar Diaspora se v.a organiza si la toamna la alegerile parlamentare si vom vota masiv USB.
  Succes Nicusor Dan !
  Walter von Grappendorf
  Frankfurt am Main

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *