Romania Curată

Mobilizare exemplară pentru salvarea râului Nera. Peste 30.000 de semnături în prima săptămână de la lansarea petiției publice. Semneaz-o și TU! UPDATE


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “Mobilizare exemplară pentru salvarea râului Nera. Peste 30.000 de semnături în prima săptămână de la lansarea petiției publice. Semneaz-o și TU! UPDATE

 1. Calin Dejeu

  Vreau sa le multumesc semnatarilor petitiei! Se pare ca ne trezim si noi, romanii, si mai salvam ceva din tara!
  Va rog sa ascultati aceasta emisiune radio (chiar daca v-ati dezobisnuit):
  http://radioresita.ro/170262/impreuna-putem-salva-nera
  Am aflat ca au venit la dezbatere si 15 sarbi din Serbia, inclusiv din institutii de stat. Asa cum sarbii ne ajuta sa ne salvam natura, si noi ii putem ajuta pe altii, natura nu cunoaste frontiere:
  https://community.sumofus.org/petitions/stop-hydroelectric-power-plants-on-albania-s-wild-rivers
  Revenind la sarbi, este o mare rusine ca Romania nu respecta Conventia Espoo in cazul proiectelor de ghilotinare a Nerei.

  Reply
  • Name Namescu

   Intr-adevar. Nici o lupta nu se poarta din mouse. Un click din fotoliu nu reprezinta o actiune incisiva. Este cea mai confortabila maniera de a-ti arata nemultumirea, dar nimic mai mult.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *