Romania Curată

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a prelungit perioada de depunere a candidaturilor pentru comisiile CNATDCU

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a anunțat prelungirea perioadei în care specialiștii pot aplica online pentru selecția în comisiile de specialitate ale CNATDCU până în 3 mai 2016, orele 23,59.

Cei interesați pot aplica pe platforma Brainmap (https://www.brainmap.ro). Deschiderea contului pe platforma Brainmap durează câteva secunde, fiind necesară o adresă de email și o parolă aleasă de utilizator. Cheia de activare a contului este trimisă automat pe adresa de email. Pe pagina care se deschide imediat se identifica ușor în partea inferioară aplicația pentru CNATDCU.

Procedura este simplă, se încarcă un Curriculum Vitae, o listă cu cinci publicații relevante, plus alte informații despre studiile candidatului. În cazul în care candidatul nu are abilitatul, trebuie să încarce un fișier care să dovedească îndeplinirea criteriilor minime necesare obținerii abilitatului.

Coaliția pentru Universități Curate îndeamnă specialiștii români, care sunt adevărați oameni de știință, indiferent dacă lucrează în universitățile sau institutele de cercetare din România sau din străinătate, să aplice pentru a putea fi selectați în comisiile de specialitate ale CNATDCU.

Dacă vrem să eliminăm impostura din aceste comisii, trebuie selectați cei mai buni specialiști. Dacă vrem schimbarea, trebuie să ne implicăm fiecare dintre noi.

Mult succes!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *