Romania Curată

Mihai Gotiu: USR merge la Cotroceni cu ideea de a sustine un guvern care respecta legile si statul de drept

USR va merge luni la consultarile de la Palatul Cotroceni cu ideea de a sustine un Guvern care sa respecte legile si statul de drept, a declarat duminica pentru Agerpres senatorul USR Mihai Gotiu.

„USR va merge cu ideea de a sustine un guvern care sa respecte legile si statul de drept si va incerca sa ofere o majoritate pentru sustinerea guvernului. Avem un obiectiv sa sustinem un ministru al Justitiei care sa garanteze asa ceva”, a mai spus senatorul.

Intrebat daca USR va sustine un guvern propus de actuala Opozitie, Gotiu a raspuns: „Daca exista o astfel de majoritate, desi nu imi dau seama cum se poate face o majoritate decat prin transfer cumparare, tradare. Si asta nu prea corespunde cu principiile noastre. Daca se aduna o majoritate credibila, o majoritate care va achiesa la principiile USR”.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “Mihai Gotiu: USR merge la Cotroceni cu ideea de a sustine un guvern care respecta legile si statul de drept

 1. Dumitru

  „un guvern care respecta legile si statul de drept” Super ! Are cumva si o majoritate parlamentara guvernul asta ? Sau tocmai a inventat USR democratia originala unde guverneaza cine trebuie ?

  Reply
 2. N.D.T.

  Șansa, sau mai corect spus probabilitatea, de a avea un guvern PSD care să respecte legile este exact aceeași cu cea de-a avea o altă majoritate altcumva decât prin trădare /cumpărare – vânzare.
  Lăsați-i să-și împartă dregătoriile și să se rotească prin posturi până când amețesc. Mergeți, mai bine, între oameni și construiți baza partidului. Câteva mii de membri câștigați pot valora mai mult decât câteva ocheade dinspre Johannis.

  Reply
 3. N.D.T.

  M-am uitat la numele de posibili prim-miniștri vehiculate de diverse „surse”: sau cineva își bate joc crunt de PSD, sau PSD își bate crunt joc de noi. Eșalonul 3: paravane. Dacă astea-s valorile cu care iese în față PSD-ul, iar ceilalți votează „pentru stabilitate”, suntem degeaba o țară. Mai curând o intersecție istorică la care s-au întâlnit hoții cu proștii.

  Reply
 4. CETATEANUL

  PENTRU EPURAREA SISTEMULUI POLITIC INTR-UN TIMP CAT MAI SCUTR INTR-UN STAT MAFIOT PRECUM A FOST SI ITALIA , PENTRU RESETARE SISTEMULI DE GUVERNARE IN INTERES GENERAL SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE CAT MAI DESE SAU MAI MULTE , PENTRU CA LA NIVEL NATIONAL ASA SE FAC ECONOMII DEOARECE AVUTIA NATIONALA NU-I LASATA COMPLET SI SUFICIENT TIMP PE MANA HOTILOR, BANDITILOR, TICALOSILOR, ETC.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *