Adrian Popescu

Metrorex cumpara energie electrica de 46 milioane lei

SC Metrorex SA a lansat o licitatie pentru achizitionarea a circa 180.000 MWh de energie electrica, cu o valoare estimata de 46 milioane lei (11 milioane euro) fara TVA. Potrivit unui anunt postat pe SEAP, cantitatea de energie electrica este defalcata pe zile standard si intervale baza de decontare, si va fi furnizata in perioada 1 iunie 2011 – 31 mai 2012.

Durata contractului va fi de 12 luni incepand de la data atribuirii, iar finantarea va fi asigurata prin buget din venituri proprii si subventie.

Pentru alegerea executantului se va tine cont de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Furnizorul de energie electrica va incheia contractele aferente activitatii de transport, serviciilor de sistem, administrare piata angro si distributie a energiei electrice, incluzand in pretul de livrare si costurile respective pe baza deciziilor si ordinelor ANRE publicate in Monitorul Oficial.

Ofertantilor li se solicita garantia de participare la procedura de achizitie in valoare de 928.000 lei si garantia de buna executie in valoare de 10% din pretul fara TVA al contractului.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 mai ora 10.00, iar ofertele se vor deschide in aceeasi zi la ora 11:00.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Citeste/descarca Fisa de date a achizitiei aici.

Citeste si despre: energie, Metrorex, sindicate metrou, achizitii de energie, linii de metrou.


Articole cu aceeasi tema:
Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu: „Comisia Europeana investigheaza un contract al baietilor destepti din energie, atribuit de Hidroelectrica”. VEZI in articol ce investigatii sunt in pregatire
Banii statului, luati de curent
Baietii destepti de la Romelectro – peste 20 de milioane de euro, in doi ani din contracte cu statul


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *