Romania Curată

Mesajul mamei polițistului Gigină către Gabriel Oprea: ”Dumneavoastră erați Zeul!”

Mama polițistului Bogdan Gigină, mort în timp ce se afla în misiune în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, i-a adresat un mesaj pe Facebook fostului ministru de Interne în care îl întreabă: ”dacă Bogdan ar fi fost scos din dispozitiv în acea seară ar fi trăit?

Mesajul lui Carmen Gigină vine în contextul în care Gabriel Oprea a declarat recent că dosarul penal de ucidere din culpă deschis pe numele său este ”de domeniul fantasticului”.

„Mi se pare de domeniul fantasticului”asta declara „Gabi Oprea”.Pune o intrebare catre procurorul de caz”. Daca nu ar fi fost acele lucrari nesemnalizate oare Bogdan Gigina chiar si ruland cu 84 km/h ar fi murit?As vrea sa stiu raspunsul sincer al procurorilor la aceasta intrebare?

Aceeasi intrebare v-o adresez si eu si va rog sa raspundeti la fel de sincer: daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv in acea seara ar fi trait? Dumneavoastra dispuneati de acest dispozitiv, nimeni altcineva. Aghiotantul era vocea d-voastra (de altfel, un om cu suflet din relatarile lui Bogdan, un om care era supus la fel ca si ei rasfatului dvs zilnic). D-voastra erati „Zeul” care dictati si asta o stie tot Ministerul. Un cadru militar, un barbat cu coloana vertebrala ,un om responsabil isi asuma consecintele faptelor sale… dar despre ce vorbesc despre un om care si-a abandonat omul care statea in ploaie, vint, soare pentru siguranta lui… Omul care la citeva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea sa recunoasca ca el facea parte din dispozitiv, omul care in decursul a catorva ore a schimbat legea .(Vezi monitorul oficial 21 oct 2015). Pentru mine domnule esti un muritor, eu nu vad functia ,nu vad omul politic care crezi ca esti, sunt o mama care si-a pierdut unicul copil din ignoranta ta, o mama careia i-ai sters trecutul, viitorul, viata. Ai redus la 0 aceasta familie,doar pentru ca ai crezut ca totul ti se cuvenea.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Mesajul mamei polițistului Gigină către Gabriel Oprea: ”Dumneavoastră erați Zeul!”

  1. Eva

    DIN PACATE MESAJUL MAMEI Carmen Gigină ESTE MAI MULT DECAT UN ADEVAR EPOCAL .DUPA 1989 ACEST INDIVID LIPSIT DE ORICE VALOAREA UMANA A FACUT INCEPAND CU STADIUL SAU DE ELEV LA SCOALA GENERALA NUMAI RAU CELOR DIN JURUL SAU SI ULTERIOR INTREGII SOCIETATII ROMANESTI . ESTE UN CAZ PATOLOGIC PE CARE PSIHIATRI SI PSIHOLOGI APTI IL POT STUDIA AMANUNTIT SI POT SPERA LA FINAL LA OBTINEREA PREMIULUI NOBIL.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *