Adrian Popescu

MApN ofera peste un milion de euro pentru service-ul centralelor telefonice

Ministerul Apararii Nationale a lansat o licitatie pentru atribuirea unui contract cu valoarea maxima de 5,5 milioane lei (1,3 milioane euro) pentru asigurare service la centralele sale telefonice. Potrivit unui anunt pe SEAP, contractul se va derula pe o perioada de doi ani si prevede intretinerea unui numar de 220 centrale telefonice cu o capacitatea totala de 24.000 linii.

Conform caietului de sarcini, firma castigatoare va trebui sa indeplineasca urmatoarele operatii: oprirea centralei; verificarea integritatii echipamentului; curatarea de praf si de impuritati a ventilatoarelor, a sistemelor de ventilatie si a cartelelor; verificarea si masurarea tensiunilor redresorilor si a acumulatorilor; pornirea centralei; verificarea sistemului de semnalizare optica, a placilor de alimentare, a generatorului de apel, a cartelelor de abonati analogici, digitali si remedierea defectiunilor.

De asemenea, se va executa cate o revizie semestriala a tuturor echipamentelor care fac obiectul contractului precum si a elementelor componente (centrala telefonica, redresorul aferent centralei, bateria de acumulatori, aparatele telefonice, pupitru operator, priza de pamant, conectarea la reteaua de alimentare cu energie electrica).

Valoarea estimata de MApN pentru acest contract esteintre 3.248000 si 5.568.000 lei fara TVA.

Cititi/descarcati Caietul de sarcini aici.

Citeste si despre: energie, contract, servicii telefonice, echipamente, generatoare.


Articole cu aceeasi tema:
Cat costa sa devii militar. Cazul generalilor care aranjau exemene de admitere in scolile militare pune sub semnul intrebarii credibilitatea Armatei
Cititorii au semnalat, noi am verificat. Consilier PDL din sectorul 3 pazeste si curata statul
Afacerile senatorilor cu statul


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *