Liviu Antonesei

Liviu Antonesei: Jurnal de pîrît – A treia victorie

Astăzi, după trei amînări, Curtea de Apel Iași s-a pronuțat în rejudecarea procesului deschis mie de celebrii mei acuzatori. Prin urmare, am cîștigat în tribunal, la Curtea de Apel și iarăși la Curtea de Apel, după ce ÎCCJ a acceptat rejudecarea, pe motive de procedură. Prin urmare, trei victorii, dar încă nu știu dacă am cîștigat războiul, instanța acordînd acuzatorilor mei drept de recurs… Decizia arată așa

10.05.2022
Ora estimata: 09:00
Complet: Civil-Apel_1
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondate, apelurile formulate de apelanții Liiceanu Gabriel și SC Humanitas SA împotriva sentinţei civile nr. 1425/02.10.2019 pronunțată de Tribunalul Iași, Secţia I Civilă, sentință pe care o păstrează. Cu drept de recurs, care se depune la Curtea de Apel Iaşi, în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată, astăzi, 10.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  228/2022  10.05.2022

Iar aici este toată povestea acestei etape a procesului.

Liviu Antonesei


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Liviu Antonesei: Jurnal de pîrît – A treia victorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *