Romania Curată

LIVE Text. Un an de la Colectiv. Peste 4000 de persoane au participat la Marșul tăcerii între Piața Universității și Clubul Colectiv

Update. Numărul participanților la marș a depășit 4000 de persoane. Oamenii au depus flori și au aprins lumânări la monumentul inaugurat astăzi în fața Clubului Colectiv.

Aproape 2000 de persoane s-au strâns în Piața Universității pentru a comemora victimele tragediei din Clubul Colectiv. Marșul tăcerii a fost anunțat pe Facebook drept ”o pașnică și modestă comemorare, în care arătăm și pretindem respect pentru frații, copiii și prietenii nostri, uciși în acel tragic eveniment”.

Participanții la miting au plecat din Piața Universității spre Clubul Colectiv, acolo unde, în urmă cu fix un an, 64 de oameni și-au pierdut viața iar alți 147 au fost răniți.

 

mars-colectiv-3

 

 

mars-colectiv-6

mars-colectiv-1

 

mars-colectiv-7

mars-colectiv-2

mars-colectiv-8

mars-colectiv-9

mars-colectiv-10

Imagini de Valentina Dimulescu și Mihai Dragoș


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “LIVE Text. Un an de la Colectiv. Peste 4000 de persoane au participat la Marșul tăcerii între Piața Universității și Clubul Colectiv

  1. marius

    Dumnezeu sa-i odihneasca!

    Absolut nimic nu s-a schimbat. Parca e si mai rau, s-au cocotat altii la ciolan si atat, sistemul a facut rotatia cadrelor la putere, ACEEASI MIZERIE

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *