Romania Curată

Live. Protest la Cluj împotriva Avocatului Poporului! UPDATE. Peste 200 de persoane s-au adunat și în București

UPDATE. Peste 200 de persoane s-au strâns și la București, în Piața Universității, pentru a cere demisia Avocatului Poporului.

bucuresti-protest-ciorbea-2

bucuresti-protest-ciorbea

Aproximativ 1000 de oameni s-au adunat în această seară la Cluj-Napoca pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea. Protestul vine după ce o petiție prin care s-a cerut demisia Avocatului Poporului a strâns peste 140.000 de semnături. Motivul îl reprezintă decizia acestei instituții de a ataca la Curtea Constituțională legea care împiedică persoanele condamnate (cum este cazul lui Liviu Dragnea) să facă parte din Guvern.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Live. Protest la Cluj împotriva Avocatului Poporului! UPDATE. Peste 200 de persoane s-au adunat și în București

  1. Cristi C

    Am bănuit că vor fi sub 500 de participanți. Și nici măcar nu a fost atât de frig în timpul zilei, când a fost soarele pe cer.

    Reply
  2. Nicolae POP

    Alo. Parchetul general? Cand veti ancheta si desfiinta ONG-urile platite de persoane si state straine. Aceste ONG au devenit atentat la siguranta nationala.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *