Romania Curată

Jurnalista Teodora Maftei, victimă a incendiului din clubul Colectiv, a murit la o clinică din Israel. Numărul deceselor a crescut la 46

Jurnalista şi fotografa Teodora Maftei a murit la clinica din Israel. Numărul persoanelor care au decedat în urma incendiului din clubul Colectiv au ajuns la 46.

Jurnalista a fost transferată săptămâna trecută la o clinică din Israel, însă medicii nu au reușit să îi salveze viața Teodorei Maftei. Potrivit Mediafax, Teodora Maftei a decedat la vârsta de 36 de ani. Teodora a fost editor la ProTV. (FOTO: romanialibera.ro).Teodora Maftei

O expoziţie cu vânzare cu fotografii realizate de jurnalista Teodora Maftei, rănită grav în incendiul din clubul Colectiv, s-a desfăşurat luni la The London Street Atelier din Bucureşti, în timp ce aceasta se afla internată în spital.

Numărul persoanelor decedate a crescut sâmbătă, când nouă victime au murit în spitalele din România și în cele din străinătate. Duminică au mai decedat alte patru persoane, iar astăzi numărul a ajuns la 46.

Duminică a decedat și bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum, astfel că bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45.

Bogdan Enache, a fost resuscitat timp de 70 de minute, atât în aeronava care trebuia să-l ducă la o clinică din Elveţia, cât şi în ambulanţa care îl transporta spre Spitalul de Arşi.

Bogdan Enache este al treilea membru al trupei Goodbye to Gravity care îşi pierde viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv, după Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru. Ceilalţi doi membri ai trupei sunt grav răniţi.

În spitalele din Capitală mai sunt internate 83 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt în stare critică și şase în stare gravă.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *