Romania Curată

Iohannis își ia mâna de pe candidatul PNL Marian Munteanu

Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj care poate fi interpretat ca o distanțare față de Marian Munteanu, după ce în presă au apărut informații referitoare la faptul că liderii PNL s-ar fi consultat cu președintele în ceea ce privește candidatura lui Marian Munteanu la primăria Capitalei.

Un comunicat al Administrației Prezidențiale spune că: „Preşedintele României nu a propus, susţinut şi nu a impus conducerii PNL candidatura domnului Marian Munteanu. Preşedintele nu este implicat în niciun fel în această desemnare. Decizia susţinerii domnului Munteanu aparţine strict conducerii PNL în urma propriilor evaluări”.

Declarația vine în contextul în care marți seară, Alina Gorghiu a afirmat că ”împreună cu domnul Vasile Blaga l-am informat pe președinte care este opțiunea noastră pentru candidatura la București, cu rezerva că urmează o analiză în forurile de conducere, un vot în Biroul Politic Național, dar domnia sa nu este factor de decizie în selectarea candidaților PNL”.

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Iohannis își ia mâna de pe candidatul PNL Marian Munteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *