Romania Curată

Iohannis: Dacă și acest guvern ar cădea, ar trebui să-mi pun întrebarea dacă PSD are capacitatea să guverneze

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Craiova, că, dacă și acest guvern ar cădea, atunci ar trebui să-și pună întrebarea „la modul extrem de serios” dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze.

„Trebuie să fim foarte serioși aici. Dacă și acest Guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să-mi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Deocamdată nu suntem în această situație”, a spus Iohannis, după o vizită efectuată la fabrica Ford din Craiova.

Iohannis: un guvern tehnocrat nu ar mai fi o soluție

„Un guvern de tehnocrați nu este o soluție pe termen mai lung. Asta am spus-o și atunci când am instalat un guvern tehnocrat, care la momentul acela a fost o soluție rezonabilă. Acum suntem la puțin timp după alegeri, avem un partid care a câștigat alegerile, acum nu are decât să performeze, orice altceva sunt discuții puerile care nu-și au rostul. Cine a câștigat să-și facă treaba, să guverneze, să producă rezultate”, a mai declarat Iohannis.

Șeful statului a subliniat că Guvernul „trebuie să-și vadă de treabă, să producă rezultate, ca să avem rezultate sustenabile”.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Iohannis: Dacă și acest guvern ar cădea, ar trebui să-mi pun întrebarea dacă PSD are capacitatea să guverneze

 1. Tovarăși, trebuie ...

  Așa, comută pe mod „serios” și chiar „foarte serios” ! Și amenință-i c-o să începi să-ți pui întrebări retorice!!! Deja pesediștii se tăvălesc pe jos (da, se poate muri și din gâdilat!).
  Lasă-i în pace, să stea liniștiți în fotolii și să producă rezultate sustenabile: mafie durabilă, defrișări durabile, scumpiri sustenabile și mai ales sărăcie sustenabilă ! Poate-or să-ți trimită într-o zi pe unul din clanul Duduianu să-l ungi ministru. Unul de statura ta, dacă nu și mai prestant.
  Somn sustenabil!

  Reply
 2. ??????

  Oare ce „consilieri” are Johannis la Cotroceni, de l-au trimis în „vizite de lucru” și să se întâlnească cu Dâncu, cu Rus și cu Ardelean ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *