Romania Curată

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Sorin Grindeanu în funcția de premier

Deși mai multe surse spuneau ieri că Iohannis va anunța abia după Revelion dacă-l numește sau nu pe Sorin Grindeanu, președintele a semnat totuși astăzi decretul de numire în funcție a premierului.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată”, se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “Iohannis a semnat decretul de numire a lui Sorin Grindeanu în funcția de premier

 1. marius

  Boc, ungureanu, ponta, ciolos, grindeanu, serviciile secrete sunt mandre de performanta continuitatii in colonia Romania!

  Reply
 2. CETATEANUL

  “Romania poate deveni competitiva
  numai daca isi va dezvolta continuu
  INTELIGENTA colectiva si va dispune
  pentru valorificarea acesteia de un
  MANAGEMENT PUBLIC AUTOHTON
  performant exercitat, de catre oameni doxati
  de ONOARE si de CARACTER, in conditii de
  maxima MORALITATE.”

  Reply
 3. CETATEANUL

  IN PRIVINTA COMPONENTEI ADMINISTRATIEI PARLAMENTULUI SI GUVERNULUI PRECUM SI A MINISTERELOR SERVICIILOR, AUTORITATILOR PUBLICE ETC SE POATE APLICA ORICE SCHEMA DIN TARILE FOSTE MEBRE ALE CAER SAU existente MEMBRE ALE UE SI ASTFEL NR DE PERSONAL VA FI REDUS MAI MULT DE JUMATATE DIN CEL EXISTENT CA APARAT DE ADMINSTRARE A STATULUI mult SUPRADIMENSIONAT. SE VA REDUCE BIROCRATIA SI CORUPTIA. Exemplu aparatul centra la Ministerului de Interne din Austria are in organigrama doar 17 posturi inclusiv pe cel al ministrului. “Fraților, chiar nu realizăm că toți suntem de vină? Trezirea!”

  Reply
 4. Adrian

  24 Ianuarie este zi liberă, marți. Un minimum de normalitate pentru noul guvern ar fi ca, dacă-și propune să aibă acțiuni previzibile (pentru contribuabili, investitori, etc), să înceapă (nu să și termine!!) cu un lucru mic. Vrea zi liberă cu recuperare pentru luni, 23? Să o stabilească astfel în prima ședință de guvern, nu pe 20, sau 19! Va fi o veste importantă pentru hotelieri, cel puțin. Desigur, că tot veni vorba de turism, apoi poate trece guvernul la chestiuni de importanță mai mare, cum ar fi acapararea unor foste cazărmi dezafectate, de diverși, (dacă nu cumva prin interpuși cam aceiași, în realitate) și modul de a le reîntoarce în administrarea Mapn pe majoritatea pentru care nu s-au respectat condițiile schimbării destinației. (în majoritatea cazurilor, se propunea prin hg transformarea cazărmilor în unități hoteliere cu justificarea-notă de fundamentare că se va impulsiona economia locală, or, aceste entități vând mai puține produse locale decât orice magazin)

  Reply
 5. Dumitru Rusu

  Cred ca ar merita ca D-na SEVIL SHHAIDEH sa fie numita si ca Vice-prim ministru in guvernul Grindeanu !
  Ce spuneti D-le Prim-ministru ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *