Romania Curată

Iohannis a amânat desemnarea premierului până după Crăciun

Președintele Klaus Iohannis a amânat să ia o decizie în ceea ce privește premierul României. După consultările pe care le-a avut astăzi cu partidele parlamentare, Klaus Iohannis a anunțat că a primit două propuneri de prim ministru, una din partea alianței PSD- ALDE și anume Sevil Shhaideh și cealaltă din partea PMP, Eugen Tomac.

Președinte a spus că în zilele următoare ”va avea discuții pe această temă”, iar decizia pe care o va lua va fi anunțată după Crăciun.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Iohannis a amânat desemnarea premierului până după Crăciun

  1. CETATEANUL

    STATUTUL DE PENAL AL NAPARCII DRAGNEA COMBINAT CU DESELE SALE INTALNIRI DIN ULTIMA VREME CU „DIVERSI” ISRALELIENI SI CU DESEMNAREA PT FUNCTIA DE PREMIER A A UNUI CETATEAN DE NATIONALITATE TURCA, RELIGIE MUSULMANA, CUNUNATA RELIGIOS (DUMNEZEU STIE IN CE RELIGIE DE CATRE ORTODOXUL DE TELEORMANEAN ) LA A DOUA CASATORIE, TURCOAICA CRESCUTA SI FORMATA IN INCUBATORUL LUI NICUSOR CONSTANTINESCU PUSCARIASU SI A LUI MAZARE PUSCARIABILUL CARE AU IMPREUNA CU TELEOLTEANU DRAGNEA PROPRIETATI DE MARI CAPITALISTI-SOCIAL-DEMOCRATI INCLUSIV IN BRAZILIA , TOATE ACESTEA DENOTA CA RO SE DEZVOLTA IN CONTINUARE CA UN STAT MAFIOT.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *