Ileana Renia

7 scurte adunate de pe Facebook despre interviul Cristoiu-Barna

Mădălin Hodor: Eu cred că domnul Barna știe exact, dar exact toate lucrurile astea. Știe și că apariția lui nu va scăpa netaxată. Și de ce o să o facă totuși? De ieri eu am un răspuns și e unul dureros pentru mine, ca om care a susținut după puteri atât USR, cât și candidatura domnului Barna la președinție. „Cândva iți voi cere un serviciu. Acel moment s-ar putea să nu vina niciodată.” Vă las să ghiciți cine joacă rolul Nasului aici. Pentru că momentul a venit. Și astfel, cel puțin pentru mine, domnul Barna și-a îngropat tala(e)ntul.

Dan Alexe: Barna nu trebuia să-i spună în direct lui Cristoiu că e “un om de presă reprezentativ pentru România acestor ani”, pentru că nu este. Se vede că Barna nu știe ce e aia presă. Presa adevărată s-a bătut tot timpul să nu semene cu Cristoiu. Am încetat să mă uit când mi-am dat seama că amândoi vorbesc cu “pă” și spun “pe bune”.

Sidonia Bogdan: Intre Barna care merge la Cristoiu si Iohannis care nu acorda niciun fel de interviu, evident ca il aleg pe primul.

Ramona Ursu: Nu mai zic nimic de domnul Barna, oricum știe el mai bine totul pe lume, dar fiți puțin atenți la maestrul „Coroiu”, ce lecție de jurnalism, ce întrebare extraordinară i-a adresat lui Barna: „Tre’ să remarc… Am 36 de interviuri luate video până acum sau 37. Sunteți printre cei mai bine ilustrați ca imagine. Aveți cameră deosebită, nu-i așa?” Superb.

Dimitriu Cristi: Înțeleg că a fost ceva deranj pe FB că Barna l-a promovat azi pe “maestrul” găinilor cu pui vii Coroiu. Adică de fapt canalul de iutub supranumit Cristoiu TV. Că de fapt Cristoiu a beneficiat de promovare, nicidecum Barna. Măcar a spus ceva relevant acolo? Ceva din care să iasă o știre de impact? Că mi se relatează ce a zis despre inventatorul fake news în Ro: ”Vă consider un om de presă reprezentativ pentru România acestor ani”. Întreb și pentru useriștii care acuză presa la grămadă că e vândută PSD și PNL și de aceea Barna ajunge la Coroiu.

Alin Dobai: Cristoiu, după întâlnirea cu Barna: „De unde are ăsta partid”? Barna, după întâlnirea cu Cristoiu: „Unii vor zice că eu l-am racolat pe Coroiu”.

Aly Elsiddig: Oricât am crede în forța fb-ului s-a dovedit că suficientă lume se uită la tv și apoi comentează aici. Acum Barna se duce la Cristoiu și multă lume a sărit indignată. De când nu l-ați mai văzut invitat pe undeva? Știu, Cristoiu e un ticălos bătrân, dar forța imaginii o întrece pe cea scrisă, mai ales când presa se face că nu exiști.

Articol publicat la miezul nopții, oră la care interviul are fabuloasa cifră de 3.151 de vizionări (după ce a fost transmis live). Voi vă dați seama că nici măcar 25% dintre membrii partidului nu s-au uitat la Dan Barna @ Cristoiu TV?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “7 scurte adunate de pe Facebook despre interviul Cristoiu-Barna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *