Romania Curată

INCREDIBIL, se reformeză PNL? Uite pe cine au promovat la tineret! Se mai pune cineva acum cu ei?

PNL dă semne că se reformează și, în sfârșit, a înțeles că așteptări au de la acest partid cetățenii și societatea civilă. Sau nu? Conform Realitatea.net, luptătorul de K1 și vedeta media Cătălin Moroșanu a fost promovat de la funcția de vicepreședinte la cea de prim-vicepreședinte al organizației de tineret a partidului, TNL.

Acuma, spuneți și voi, se încumetă să se pună cineva cu Moartea din Carpați? Și cu PNL, organizația de tineret?


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “INCREDIBIL, se reformeză PNL? Uite pe cine au promovat la tineret! Se mai pune cineva acum cu ei?

 1. Vocea Negustorului

  Acest animal a fost folosit de SC Ares Guard SRL ca sa-i alunge in forta (ca mintea nu-l ajuta) pe toti comerciantii care protestau in Piata Obor. Este vorba de protestele autorizate ale Asociatiei Micilor Comercianti din Piata Obor si nu de cele ale etnicilor romi.
  Domnul Ludovic Orban credem ca stie – ca aceasta asociatie a sustinut campania DA in anul 2004, pentru ca atunci datorita sustinerii de catre asociatie, aceasta alianta a obtinut 13 locuri in Consiliul Local Sector 2. PNL rau ai ajuns daca ai nevoie de oportunitatea fortei in defavoarea respectarii legii.

  Reply
 2. Nelu Stiuca

  ,, Politica este indeletnicirea scarboasa prin care tipi fara nicio profesie ori avortoni ai profesiei lor, se catara acolo unde se deschid robinetele societatii. Posturi bine platite, de unde se pot invarti afaceri de miliarde, consilii de administratie, conecsiuni si reprezentante. Ai tupeu, ai proptele, ajungi si din lichea ce ai fost sau esti, devii omul ce imparte dreptatea, care arbitrezi morala, care reclama sacrificiul suprem.” Iar ,,Democratia este un sistem de exploatare a averilor statului mintind multimile naive prin gadilarea instinctelor primare. Pentru a curma coruptia universala ar trebui o elita de conducatori care sa se sacriifice in interesul permanent al natiunii,. Dar unde sa gasesti asemenea sfinti printre oamenii politici narozi?” “Partide politice în sensul european al cuvintului, formate de tradiţii sau de interese de clasa noi sau mai recente şi în care programele să se bazeze pe principii sau idei progresiste, nu exista în România” . „Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”.
  Forma explicita a capitalismului aplicat, in Romania postcomunista, numai de catre politruci sau cu sprijinul acestora este una conjucturala numita “capitalism salbatic”, care s-a dezvoltat in mai multe faze. Prima faza s-a consumat prin capusarea unitatilor de stat pana la falimentare. A doua, aflata in curs, de derulare se refera la capusarea bugetului de stat (prin borduriade, infiintari de spatii verzi cu panselute si parcuri fara utilitate publica, vopsiri de trotuare, montari excesive de indicatoare de circulatie, plata societatilor de paza pentru activitati inutile, etc) contribuind astfel, decisiv la FALIMENTAREA RO.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *