Romania Curată

Încă un deces. 32 de toate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

O tânără internată la Spitalul Pantelimon, a murit în această dimineaţă. Andreea Chiriac avea 28 de ani şi se alesese cu arsuri grave pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului, medicii fiind de la început rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Stopul cardiac s-a produs marţi, în jurul orei 5 dimineaţa, medicii încercând să o resusciteze timp de două ore.

Ea este cea de-a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv.

Medicii fac eforturi supraomeneşti să-i stabilizeze pe cei 135 de răniţi, internați în cele 11 spitale din Bucureşti. Mulţi dintre ei sunt şi acum conectaţi la aparate, în secţiile de Terapie Intensivă. În continuare, situaţia rămâne critică pentru 90 de persoane.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *