Romania Curată

Implică-te pentru ca fondurile pentru tinerii din România să ajungă la ei. Selecție și training pentru 10 persoane cu rol de monitor

Centrul pentru Politici Educaționale (CPE), în parteneriat cu Societatea Academică din România şi Consiliul Tineretului din România (CTR), lansează un apel pentru recrutarea a 10 persoane care să asigure activităţile specifice de monitor (watch-dog) în 10 judeţe ale României, respectiv Cluj, Iaşi, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Timiş, Sibiu, Baia Mare, Suceava şi Braşov, în cadrul proiectului „Tineri pentru democrație: transparență și bună guvernare în alocarea și gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităților locale”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Cererile vor putea fi depuse până la data de 29.07.2015, iar până la data de 01.08.2015 se va face selecţia, conform metodologiei proiectului.

tineri pt democratie

Ce implică activitatea de watch-dog?

Cei 10 voluntari selectați vor trebui să monitorizeze, pe o periodă de 6 luni, modalitatea în care sunt distribuite și cheltuite fondurile destinate tinerilor, de către autoritățile locale în cele 10 judeţe.

În urma selecţiei, în ultima săptămână din luna august, se va organiza o sesiune de formare de 1 zi pentru cele 10 persoane selectate, privind activitatea de watch-dog ce va fi desfășurată în cadrul proiectului.

De ce să te implici?
– Pentru că vei învăța lucruri noi și utile;
– Pentru că îți vei dezvolta abilitățile de advocacy;
– Pentru că vei face parte dintr-o echipă tânără și motivată;
– Pentru că te interesează ca autoritățile publice să fie transparente și corecte;
– Pentru că vei dobândi experiență practică, iar activitatea ta va avea la bază un contract de voluntariat.

Este foarte simplu. Acum este şansa ta să contribui şi să te implici pentru ca fondurile destinate tinerilor din România să şi ajungă la ei!

Pentru înscriere accesați http://goo.gl/forms/P5UzIfTMXO. Persoanele selectate vor fi contactate pentru detalii suplimentare.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Implică-te pentru ca fondurile pentru tinerii din România să ajungă la ei. Selecție și training pentru 10 persoane cu rol de monitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *