Romania Curată

Halal exemplu! Omul ăsta ar trebui să facă legi locale pentru băcăuani. Dar a fost surprins încălcând legea (FOTO)

Vasile Drăgușanu este consilier local la Bacău. Astfel, este unul dintre cei care fac legea (la propriu) pe plan local. Mai greu e cu respectarea legii pentru d-nul Drăgușanu, care a fost surprins de Cristian Ghingheș cum își spăla mașina pe drumul public. Acolo unde, zice legea, e interzis. Motiv pentru care Cristian l-a ”popularizat” pe kristofer.ro. Iar noi îl ajutăm să-l facem și mai popular pe d-nul consilier ;) . Imagini și comentarii: kristofer.ro.

***

N-am făcut uz până astăzi de această expresie, însă cred că am dreptul și eu la o încercare: să fii consilier local și să îți speli mașina pe drumul public, asta înseamnă să fii… vă las pe voi să completați!

Aseară, în timpul unei plimbări nocturne, când treceam pe Bulevardul Ioniță Sandu Sturza, l-am surprins pe consilierul local Vasile Drăgușanu spălându-și mașina în mijlocul străzii. Nu oricum, ci cu spumă și cu jet puternic.

Probabil a recurs la acest gest ca să nu facă mizerie în grădina noii sale case, imobil care l-a costat, conform declarației de avere, peste 180.000 de dolari, bani pe care i-a împrumutat de la un domn pe nume Dominic Alexander Paul Wilson din Statele Unite ale Americii.

vasile dragusanu bacau spala masina pe strada 2

Fotografiile sunt urcate deja pe pagina de Facebook a Bacăului Civic, unde am menționat că Ordonanţa nr. 43/1997 privind regimul drumurilor prevede că spălarea și curățarea vehiculelor pe drumurile publice sunt interzise.

Să nu credeți că am stat cu mâinile în sân. Am sesizat Poliția Locală, care a trimis un echipaj la fața locului. Agenții Poliției Primăriei au staționat un minut, după care au plecat, fără a aplica vreo sancțiune. Mă gândesc ca luni să sesizez și Garda de Mediu.

Vasile Drăgușanu este consilier local din partea Partidului Național Liberal (ales pe listele PDL), director la Transelectrica, membru AGA la Thermoenergy (CET Bacău) și membru în Consiliul de administrație al Hit Park Hemeiuși. Pe scurt, e prins mai peste tot. Are zero proiecte de hotărâre inițiate, câteva amendamente depuse și face parte, culmea, din Comisa pentru amenajarea teritoriului şi urbanism, administrarea patrimoniului şi agricultură a Consiliului Local Bacău.

vasile dragusanu bacau spala masina pe strada 1


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *