Romania Curată

Franța din nou sub teroare. Doi bărbați au luat ostatici într-o biserică din Normandia. UPDATE: Atacatorii ”neutralizați”, un ostatic ucis

UPDATE: Cei doi bărbați care au luat ostatici în Franța, au fost ”neutralizați”, a declarat o sursă din poliția franceză citată de Reuters și AFP. Conform acesteia, unul dintre ostatici a fost ucis.

Publicația Le Point scrie că forțele de ordine au dat asaltul și că cei doi atacatori au fost uciși, în asalt fiind rănit și un polițist. Un alt ziar, 20 minutes susține că ostaticul ucis ar fi preotul bisericii, căruia atacatorii i-ar fi tăiat gâtul.

Președintele François Hollande, ministrul de interne Bernard Cazeneuve și președintele regiunii, Hervé Morin, se deplasează la fața locului. Totodată, un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne francez, citat de Reuters, a anunțat că procuratura cu atribuții antiteroriste din Paris deschide o anchetă în acest caz.

***

știrea inițială:

O nouă știre șocantă vine din Franța, țară aflată încă în stare urgență după atacul terorist de la Nisa soldat cu 84 de morți.

Doi bărbați înarmați au luat mai mulți ostatici într-o biserică de lângă Rouen, nordul Franței, transmite site-ul BBC.

Potrivit unor surse Reuters, poliția locală a anunțat că între 4 și 6 persoane sunt ținute ostatice într-o biserică din Saint-Etienne-du-Rouvray. Printre prizonieri s-ar număra un preot și două măicuțe.

Până în acest moment nu se cunoaște motivația atacatorilor.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *