Romania Curată

FOTO/ Ghici câți candidați la funcția de primar al Bacăului au fost ”vedete” pe Facebook la categoria ”Ai parcat ca un bou!”

Patru dintre candidații la funcția de primar al municipiului Bacău au fost în ultimii ani ”vedete” pe Facebook la categoria specială ”Ai parcat ca un bou”. Cel puțin astfel rezultă din trecerea în revistă pe care le-a făcut-o pe blogul propriu, Cristian Ghingheș, tânărul de 23 de ani care candidează și el pentru primărie. Cel mai recent a intrat în categoria ”Ai parcat ca un bou” Dragoș Luchian, candidatul PNL.

”Astăzi (12 mai – n.R.C.), Dragoș Luchian, candidatul PNL la Primăria Bacău, le-a arătat băcăuanilor cât de mult îi respectă: și-a lăsat E-Klasse-ul în mijlocul unei intersecții de pe strada Vasile Alecsandri, exact pe trecerea de pietoni.”, notează pe Ghingheș, pe kristofer.ro.

”A apărut pe grupurile de profil din Bacău, dar și pe vestita pagină “Ai parcat ca un bou”, deci internauții nu l-au iertat.

Oricât de exagerată li s-ar părea unora caracterizarea, eu cred că această parcare e o dovadă clară de nesimțire și arată atitudinea lui Luchian vizavi de cetățenii cărora le cere votul. Sfidare pe față.

parcare-dragos-luchian-e1463087484760-600x396

Imediat s-au activat echipele de like & share (ca să nu le zic postaci) ale celorlalte partide, dar uită că liderii lor nu sunt deloc mai breji. În septembrie, am făcut o ediție VIP pentru Ai parcat ca un bou Bacău, iar printre cei care apar în articol că și-au lăsat aiurea autovehiculele se numără Cosmin Necula (prima fotografie de mai jos – n.R.C.) și Cristi Manolache (a doua fotografie de mai jos – n. R.C.).

cosmin-necula-parcari-600x308 cristi-manolache-ai-parcat-ca-un-bou-bacau-600x450

Nici condamnatul Romeo Stavarache nu e mai prejos. Acesta obișnuia, când încă mai avea dreptul să își exercite funcția de primar, să își lase VW-ul pe o alee din Parcul George Bacovia.

stavarache-parcheaza-in-parc-600x402

Toți cei 4 politicieni pe care i-am menționat mai sus și care au apărut pe “Ai parcat ca un bou Bacău” s-au aflat în ultimii ani la conducerea Bacăului. Nu ne-au construit parcări supraterane, nu ne-au amenajat suficiente locuri de parcare, iar cu toate astea au tupeul să își lase mașina unde și cum îi taie capul, sfidând bunul simț și încălcând legile în vigoare. Nu le pasă de noi, ăsta e adevărul.”

sursa: kristofer.ro


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *