Romania Curată

Fosta soție a patronului Hexi Pharma: ”Condrea a fost ofițer SIE, a fost filat în permanență!”

„Alexandru Condrea a fost filat în permanenţă cum şi eu am fost filată. A fost ofiţer SIE, a fost filat în permanenţă „, a declarat Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea care s-a prezentat în această dimineață la Tribunalul București în procesul în care cere custodia copilului pe care îl are cu fostul patron Hexi Pharma, scrie Mediafax.

Laura Georgescu a mai spus că a depus în instanță mai multe documente din care ar reieși că Dan Condrea a fost filat. Femeia a arătat ziariștilor şi mai multe fotografii în care, susţine ea, ar apărea lucrători din cadrul serviciilor.

”Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Aţi dat în presă un comunicat SRI că nu a existat filaj. Eu am prezentat în faţa instanţei de judecată probele de filaj”, a adăugat fosta soţie a lui Condrea.

Întrebată dacă este sigură că a fost filată în prezent, ea a răspuns ” întrebaţi-l pe domnul Cristian George Maior, dispozitivele lor sunt superioare celor ale lui Coldea. Nu avea cum să nu-l fileze. Doar în ultimele două luni, de când cu aceea lege, nu au mai putut să-l fileze”.

Femeia spune că documentele cu privire la activitatea Hexi Pharma le-ar fi luat dintr-un apartament al lui Dan Condrea, când acesta era plecat din ţară. Aceleaşi acte le-ar fi depus la un denunţ formulat în septembrie 2015 şi le-ar fi înmânat şi jurnalistului Cătălin Tolontan.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Fosta soție a patronului Hexi Pharma: ”Condrea a fost ofițer SIE, a fost filat în permanență!”

  1. NC

    Adica se indoia cineva ca in Romania o afacere de asemenea anvergura n-ar fi putut fi initiata/preluata (la 21 de ani!) si dezvoltata pana la un asemenea nivel de un tanar antreprenor singur si de capu’ lui?

    Reply
  2. Ion Podocea

    Un singur lucru mă miră. Cum de această persoana ( am văzut-o, delira) nu a susținut, ca și dl Ponta, că de vină în toată această poveste halucinantă este președintele României care a vrut, și se pare că a reușit. să-și anihileze marii dușmani, Ponta, Dragnea, Ghiță. marele apărător al drepturilor oamenilor, Tăriceanu și în ultimul rând al lui Condrea, evident după genocidul de la Colectiv. Pentru mine este clar, trăim într-o țară în care paranoia este etalată și, din păcate, susținută pe toate căile posibile.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *