Daniel Befu

Faceți poze cu Codruța! Dragnea ar trebui să fie supărat foc pe Ghiță, că nu l-a ajutat la vreme

Wow! TVR cot la cot cu Antena 3, B1 și România TV în difuzarea interviului lui Ghiță?

Dar care oare mai e credibilitatea lui Ion Cristoiu? Cum se face ca poza din cramă e arătată doar pe furiș, pe sub masa? Asta cu atât mai mult cu cât Ghita, pasionat de photo shooting, știe puterea pozelor.

A fost nevoie de doar câteva cadre luate la Disneyland ca adjunctul SRI saă demisioneze. De ce înspăimântatul de viața/moarte Sebi Ghita (fugit chipurile de spaima lui Negulescu-Portocală) nu scoate la lumină poza cu el și Codruța în cramă, dacă casta politico-economică postdecembristă o vrea cu atâta ardoare pe Codruța decapitată?

O asemenea poză, dacă în urma expertizării ar fi dovedită ca autentică, ar însemna bunul sfârșit al carierei Codruței. Atunci de ce Sebi, unul din dușmanii ei de moarte, o protejează și arată temător poza în cadru privat “maestrului găinilor care nasc pui vii”, care diseminează însă informația prezentand-o drept o dovada incontestabila (via 4 televiziuni)?

De ce face Cristoiu astfel de jocuri nejurnalistice? Nu era mai simplu pentru corupții VIP ai patriei, ca Ghiță, să scoată odată poza aia, în loc ca atâta amar de bani sa fie cotizați de lumea buna dâmbovițeană către Black Cube, in încercarea de a identifica un ceva, orice, compromițător despre Codruta?

Dacă Ghiță avea poza, flerul său de mafiot l-ar fi împins să o scoată demult. Dragnea ar trebui să fie supărat foc pe Ghiță, fiindcă dacă chiar o are, dacă ar fi scos-o de la începutul guvernării Dragnea-Tăriceanu, Codruța dispărea din peisaj și dosarul Tel Drum nu ar mai fi existat.

Dar ei sunt in relații bune (de-aia Tudorel nu e zorit sa îl aducă din Belgrad acasă).

E un mic paradox, nu?


De același autor: I love Codruța!


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

6 thoughts on “Faceți poze cu Codruța! Dragnea ar trebui să fie supărat foc pe Ghiță, că nu l-a ajutat la vreme

 1. Adrian

  (Off-topic) Avem (teoretic; practic, au) ședință de guvern la prânz și cu o oră înainte nu e nicio ordine de zi publicată. Mai rău, s-ar preconiza schimbări mari cu declarații fiscale. Asta e bună guvernare??

  Reply
 2. Dumitru

  „care oare mai e capitalul de credibilitate jurnalistică” Cristoiu a cautat de multe ori senzationalismul. Imi aduc si acum aminte de „gaina care face pui vii” din EvZilei pe care (mi se pare ca) el il patrona. In nici o tara normala Cristoiu n-ar fi un pilon de respectabilitate. Problema este ca „societatea civila” de azi incearca sa caute „verticalitate” si „credibilitate” acolo unde nu este, in functie de criterii ideologice complet rupte de realitate. Azi un om e prezentat ca „bun” in ciuda trecutului sau pentru ca spune „ce trebuie”. Sau invers. Numai ca asta se poate schimba maine pentru o simpla luare de pozitie contrara asteptarilor. E complet orwellian ca abordare, si problema este ca vine de la paturi peste medie ca educatie, ceea ce arata ca nivelul de asimilare a valorilor democratice este aproape de zero. Nu conteaza decat respectul ideologiei grupului din care (vrei sa) faci parte.
  Cristoiu si Ponta sunt exemple de oameni a caror clasificare a fost radical schimbata fara ca ei sa-si schimbe comportamentul (la Ponta e scandalos si felul in care a incetat urmarirea penala, aratand ca DNA avea de fapt un obiectiv politic). Iar Kovesi este exemplu de persoana fara nici un pic de probitate promovat ca model suprem…

  Reply
  • Srcsm

   Educația e una, morala e alta, vremurile sunt, întradevăr, orwelliene. Azi contează altceva. Când așteptați ca elitele de azi (și mai ales din România) să fie modele morale, este ca și cum ați spune că performerii porno sunt aleși după zâmbet și calitatea mângâierilor.

   Reply
 3. Srcsm

  Tov. Cristoiu de la Scânteia tineretului nu toarnă la Secu și adresa lui Ghiță?
  Serviciile secrete adevărate (numite „de inteligență”) au în meniu și repatrieri de băieți rebeli fără ca țara-gazdă prietenă să se prindă de extragere. Domnu Hellvig, reperați onoarea României sau așteptați un interviu nocturn cu Ghiță din biroul dumneavoastră? Dacă dețineți anexele de mărimea cerută de funcție și de istorie, faceți un pas în transformarea informațiilor în inteligență și primiți bonus de la popor vreo 20 % pentru dl. Johannis în 2019.

  Reply
 4. ??????

  Considerați că gazetarul Cristoiu ar putea face un interviu și cu Popoviciu, având astfel de idei de emisiuni TV ?

  Reply
 5. CMC

  Intrebarea e: A mintit un procuror sef o tara intreaga?
  De ce fotografia asa tarziu? Pentru ca abia acum i s-o fi dat voie.
  Asa cum aripa nationala a reusit sa scoata Securitatea de sub KGB, tot asa aripa nationala a castigat – pana la urma – lupta impotriva celor controlati dinafara tarii. Acum se pare ca serviciile nu se mai baga in politica si s-ar cam retrage si din mass media. Aparent, procuroarea nu a inteles ca situatia s-a schimbat si a vrut sa continue sa implice institutia in lupte politice.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *