Romania Curată

„Facem ce ne spune imnul”. Cele mai inspirate mesaje ale străzii

Au trecut opt zile de la tragedia din clubul Colectiv şi nu a fost linişte nicio clipă. Zeci de mii de românii au început să petreacă mai mult timp în stradă decât acasă. Ceea ce zăcea de ani buni în sufletul lor a ieşit la suprafaţă. Obidă, frustrare, ură, dezamăgire, totul s-a transformat în scandări, în strigăte, în revoltă, în mesaje scrise pe bannere sau pancarte. Oamenii au vrut să le arate politicienilor că s-au săturat de ei, că păcălelile trebuie să se termine. Stăm prost la absorbţia de fonduri europene şi excelent la corupţie, stăm jalnic la autostrăzi, dar perfect la imunitate şi salvarea penalilor de cătuşe.

România Curată vă prezintă câteva dintre cele mai puternice, emoţionante sau amuzante mesaje ale pieţei. „Facem ce ne spune imnul”, „DNA, fii tare, vrem deratizare”, „Bunicii la război, părinţii la Revoluţia, acum e rândul nostru” sunt doar câteva dintre cele mai inspirate.
MEC_0226MEC_0176MEC_0135
MEC_0223
MEC_0089dnaunnamed (1)MEC_0114MEC_0021MEC_0055MEC_0108


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *