Romania Curată

Explozie la un târg din București. Primele fotografii și mărturii. Cine a autorizat așa ceva? UPDATE. Poliția informează că 12 persoane sunt rănite

UPDATE. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Laurențiu Colintineanu, a anunțat că s-a format o celulă de criză la nivelul ministerului, în urma exploziei din Drumul Taberei.

UPDATE. Poliția Capitalei informează că 12 persoane s-au ales cu arsuri în urma exploziei care a avut loc într-un târg din Drumul Taberei.

Potrivit unui comunicat ISU, citat de Agerpres, punctul de vânzare unde a avut loc explozia nu avea nevoie de avizarea securității în caz de incendiu.

***

știrea inițială

Opt persoane au fost rănite grav în urma unei explozii puternice, duminică la prânz. Conform primelor informații, explozia a avut loc într-o baracă improvizată din zona unui târg de vechituri din Drumul Taberei şi s-a produs, se pare, din pricina unei butelii. Explozia a fost urmată de un incendiu, care a fost stins în scurt timp.

Două victime au fost transportate către unităţi sanitare din Capitală, una la Spitalul de Arşi şi o a doua persoană la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Alte şase persoane sunt monitorizate la faţa locului, urmând să fie transportate la spital.

Din primele informaţii, butelia care a explodat a fost folosită într-o încăpere din cadrul târgului, de mai multe persoane care făceau grătar.

Primele imagini au fost postate pe Facebook de una dintre victime, care a suferit arsuri la brațe, Dragoș Grijincu. Acesta spune într-una dintre postări că este specializat în domeniul PSI și că buteliile cu gaz nu sunt autorizate în alte țări pentru utilizare la evenimente publice.
Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *