Natanael Iriciuc

Elevii din Timiș se solidarizează cu medicii. Află cum poți să te implici

Mai multe consilii școlare ale elevilor din județul Timiș au inițiat o campanie de recunoștință față de eforturile medicilor care se află în prima linie și au nevoie de ajutorul românilor pentru a trece împreună peste această grea încercare.

„⬇️Le suntem datori!

 🗣️Acum,mai mult decât oricând avem nevoie de oameni care să fie lideri pentru cei din jurul lor și să se asigure că primesc informațiile corecte.

 👩‍⚕️Deșii au fost blamați, judecați, înjosiți, medicii și asistenții medicali au dus mereu și mereu lupta cu COVID 19 fără să primească, de cele mai multe ori, niciun ajutor din partea noastră.

 Dorim să le transmitem că suntem alături de ei și că ne dorim ca împreună să trecem peste această grea perioadă!

 💌Așadar, te rugăm să îți iei o coală de hârtie și să scrii mesajul tău pentru medici. Poate fi o mărturisire, o încurajare sau un simplu „Mulțumesc”.

Așteptăm scrisoarea ta scanată sau o poză pe mail la consiliul.elevilor@liceulvaleriubraniste.ro până marți, 26 octombrie sau o poți direcționa consiliilor școlare ale elevilor partenere.

Nu uita:

▪️scrisoarea trebuie să fie anonimă;

▪️ este foarte important ca scrisoarea să fie scrisă de mână;

▪️dacă ne trimiți poză, asigură-te că este clară.

 📣Haideți să le arătăm că nu sunt singuri!”

„Acum, mai mult decât oricând, trebuie să luptăm pentru viețile noastre și ale celor din jurul nostru. Avem o soluție pentru a trece peste această pandemie dar nu știm să ne folosim de ea!  Fără să fie întrebați dacă vor sau nu, medicii și întreb personalul din spitale este nevoit să trateze cetățenii care până acum ceva săptămâni îi înjurau și susțineau cu tărie că toată această pandemie este o prostie, călcând în picioare toate regulile de prevenire a răspândirii COVID-19.  Este ultima șansă! Haideți să ne trezim până nu va fi prea târziu!” – Natanael Iriciuc, vicepreședinte al C.Ș.E. Liceul Tehnologic Valeriu Braniște.

„Inițiativa Scrisori pentru persoanele din linia întâi este un proiect prin care ne propunem să arătăm respectul și aprecierea pe care o avem față de medicii români. Ei sunt cei ce luptă cu pandemia pentru a îi menține în viață pe cei aflați în primejdie.  Le dorim tuturor sănătate și putere de muncă pentru a face față luptei cu pandemia și a vindeca cât mai mulți pacienți, astfel încât să ne putem întoarce cu toții la o viață așa cum ne-o dorim!” – Cristian Curea, președintele C.Ș.E. Liceul Teoretic Grigore Moisil

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *