Romania Curată

Dragnea face o nouă propunere pentru funcția de premier: Sorin Grindeanu

Liviu Dragnea a anunțat într-o conferință de presă că noua propunere de premier va fi Sorin Grindeanu. Acesta are 43 de ani și a fost deputat PSD, ministru al Telecomunicațiilor și președinte al CJ Timiș.

Înconjurat de liderii partidului, președintele PSD a ieșit în conferință de presă, după ședința Comitetului Executiv Național, și a anunțat că au existat trei variante discutate: propunerea pentru a doua oară a lui Sevil Shhaideh, Liviu Dragnea- premier sau începerea procedurilor de suspendare a președintelui. ”Nu suntem iresponsabili să folosim această forță în a face rău sau în a tulbura foarte mult aceasta țară”, a declarat Liviu Dragnea.

Șeful PSD a spus că a trebuit să renunțe și la varianta Sevil Shhaideh, deoarece aceasta i-a mărturisit că a primit amenințări cu moartea, și ea și familia, și nu mai este dispusă să-și asume nici un risc.

Sorin Grindeanu a fost ministru al Telecomunicațiilor în Guvernul Ponta. Între 2013 și 2014, propunerea de premier a fost și membru al Comisiei de control a SRI. În urma alegerilor locale din 2016, Grindeanu a fost ales președinte al CJ Timiș.

În urmă cu patru ani, Sorin Grindeanu a fost inclus pe lista neagră a României Curate pentru nepotism. Iată explicația de atunci: ”În noiembrie 2012 cumnata lui, Aura Danielescu, a fost numită inspector scolar general al judetului Timis. Directare a  şcolii din Masloc, până în februarie 2011, a fost si presedintele organizatiei PSD Masloc, functie la care a renuntat fiindcă asa îi cerea Legea educatiei. Danielescu este director de scoală din 1999, iar în 2006 era să-si piardă functia tocmai din cauza relatiei de rudenie cu Sorin Grindeanu”

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *