Adrian Popescu

Dragnea anunță marți ministrul Apărării: Nu trebuie sa iau nicio viza de la ambasadorul SUA pentru asta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca marti va veni cu o propunere pentru sefia de la Ministerul Apararii, care este asigurata interimar de vicepremierul Marcel Ciolacu dupa demisia lui Adrian Tutuianu, informează ziare.com.

„Marti voi propune, din partea partidului, premierului un nume si ulterior sa fie prezentat presedintelui. Deci marti vom avea un nume”, a spus Dragnea, duminica la pranz.

Acesta a precizat ca „nu e nicio criza, nici macar o criza financiara” la minister: „Marti va fi propus un ministru plin, (…) Sunt bani suficienti, vor fi facute platile”.

De asemenea, intrebat daca a discutat despre aceasta propunere cu ambasadorul american Hans Klemm, liderul social-democrat a raspuns iritat: „N-am discutat despre aceasta propunere, pentru ca nu trebuie sa iau viza de la niciun ambasador pentru un membru al Guvernului. I-am spus ca marti vom avea un ministru plin”.

Dragnea a mentionat ca se va consulta si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, deoarece acesta „trebuie sa-si spuna un punct de vedere pana la urma, chiar daca este un minister al PSD”.

Nume vehiculate pentru portofoliul Apărării

Mihai Weber, președintele comisiei parlamentare de control asupra SIE, este numele cel mai des vehiculat pentru acest post.

În cărți sunt și alți parlamentari, membri în Comisia de apărare, printre care Ion Mocioalcă, Gabriel Vlase și Georgian Pop. Ultimul a fost președinte al Comisiei de control parlamentar aupra SRI şi este în prezent secretar al Camerei Deputaților și membru în Comisia pentru apărare.

Ion Mocioalcă este secretar al Comisiei pentru apărare, este absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, dar cu doctorat în economie.

Gabriel Vlase este şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Acesta are un doctorat în ştiinţe militare şi informaţii la Academia Naţională de Informaţii.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Dragnea anunță marți ministrul Apărării: Nu trebuie sa iau nicio viza de la ambasadorul SUA pentru asta

  1. Taxe MICI

    – Da’ ca sa FURATI TOT din amarita asta de tara de ce v-a dat….”viza” ? – alo, justitia, cind il legati pe pungasul dragnea, ponta & tagma ? – da, stim, va mai ginditi….

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *