Romania Curată

DNA a intrat în listele de semnături ale candidaților de la sectoarele 1 și 4. Sunt suspiciuni de semnături false

Procurorii DNA au declanșat o anchetă care vizează listele de semnături ale unor candidați pentru alegerile locale la sectoarele 1 și 4. Anchetatorii suspectează că o parte din semnăturile de pe aceste liste ar fi falsificate. Unul dintre candidații vizați de anchetă este și Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria sectorului 1, potrivit unor surse citate de Digi 24.

În cadrul acestei anchete, procurorii au ridicat miercuri mai multe acte de la Biroul Electoral Central și de la birourile electorale ale sectoarelor 1 și 4.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni o altă anchetă a DNA l-a vizat pe Marian Vanghelie, care candidează pentru un nou mandat de primar al sectorului 5. Pe 6 mai, procurorii au ridicat listele de semnături depuse de Vanghelie, liste suspectate că ar conține și multe semnături false.

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *