Adrian Popescu

Dan Sova si-a modificat in graba CV-ul, dupa ce presa a descoperit un fals master absolvit la Londra

Jurnalistul Dan Prisacariu de la revista Kamikaze a descoperit ca ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Dan Sova si-a trecut in CV faptul ca a absolvit un master in drept la Londra. Intr-un raspuns primit de la London School of Economics and Political Science, se arata ca Dan Sova nu a absolvit cursurile acestei institutii de invatamant.

La putin timp de la aparitia informatiei, CV-ul de pe site-ul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti (unde Dan Sova este conferentiar universitar) a fost modificat, luni, in jurul orei 14.00. In CV-ul modificat, Dan Sova apare doar ca a participat la cursuri, dar nu a luat examentul de diploma.

Modificarea a aparut si in CV-ul de pe site-ul Guvernului, insa documentul original este inca inregistrat pe Google.

Ce scria in CV-ul original:

Rubrica Studii: LLM in Taxation, London School of Economics and Political Science – Master in Drept Fiscal, Marea Britanie (2007)

CV-ul modificat:

London School of Economics – M.S.c. in Politics and Government in the E.U. – masterand part-time (2011- )

London School of Economics – L.L.M. in Taxation

– am fost admis, înscris ca masterand cu număr matricol 200617516 si am frecventat cursurile acestui master în perioada 1 octombrie 2006 – 30 iunie 2007

– nu am sustinut examene si dizertatia finală, neavând astfel statutul de absolvent (2006-2007).

Cititi CV-ul original

Cititi CV-ul modificat


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *