Romania Curată

Dacian Cioloș a anunțat că nu intră în USR

Fostul premier Dacian Cioloș  a anunțat că nu are de gând să intre în Uniunea Salvați România (USR).  El i-a transmis liderului USR, Nicușor Dan, că „nu se pune problema de negociere” a intrării sale în USR și a cerut sa nu îi mai fie folosit numele în discuțiile legate de „problemele interne” ale acestei formațiuni politice.

„I-am spus deja dl Nicușor Dan de o săptămâna ca nu se pune problema de negociere a intrării lui Cioloș în USR și nu asta a fost problema de la început. Ei trebui sa-și rezolve problemele interne în partid și ar fi bine sa nu folosească numele meu”, a spus Cioloș, într-o declarație pentru Digi24.

Președintele USR, Nicușor Dan, declarase la începutul săptămânii ca l-a invitat pe Dacian Cioloș la un dialog pe tema intrării sale în USR, dar ca personal face parte din acea grupare minoritara din partid care nu considera oportuna venirea sa în acest moment.

Nicușor Dan declarat, de asemenea, că orice competiție în interiorul unui partid este benefică, referindu-se la o eventuală candidatură a fostului premier Dacian Cioloș la șefia USR.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Dacian Cioloș a anunțat că nu intră în USR

 1. CMC

  Chestia e ca fara securisti, USR-ul nu mai prinde locuri in Parlament si posibil va rata si Bucurestiul..
  Daca Ciolos isi face alt partid de securisti, USR-ul va fi vazut ca o amenintare si se va pune problema lichidarii lui.
  Ziare.com stie cum…
  Cam cum l-a ridicat…dar invers…

  Reply
 2. Rom

  Când or să îțeleagă Nicușor Dan și Clothilde și Mihai Goțiu și alții că trebuie să lase să lucreze partidul de jos în sus și când chiar se va întâmpla așa ceva, atunci va începe să fie bine.
  Ne-informatori, ne-javre, nepătați, faceți politică, nu opoziție și comentarii în virtual !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *