Romania Curată

Cum poți să sprijini financiar candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Uniunea Salvați Bucureștiul a lansat o acțiune de strângere de fonduri pentru finanțarea campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. Toți cei care sunt interesați să sprijine candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei și a candidaților USB la primăriile de sector, consiliile locale și Consiliul General pot contribui financiar urmând mai multe reguli: donațiile până în 10.500 lei pot fi făcute atât prin plata online (card debit/credit) cât și OP/transfer bancar; donațiile între 10.500 si 25.000 lei se pot efectua doar prin transfer bancar; donațiile peste 25.000 lei se fac doar cu contract autentificat la notar; donațiile primite de la o persoană fizică într-un an pot fi de până la 200 de salarii de baza minime brute.

De asemenea legea mai prevede că ”la primirea donației sunt obligatorii verificarea și înregistrarea identității donatorului”.

Numărul de cont unde puteți face donațiile și toate celelalte informații de care aveți nevoie pot fi găsite aici

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *