Romania Curată

Cum poți să-l ajuți ACUM pe Nicușor Dan pentru alegerile din 5 iunie

Candidatul USB pentru Primăria Capitalei a lansat un apel pentru cei care vor să-l ajute în această campanie electorală și să le spună oamenilor din București care sunt proiectele lui Nicușor Dan pentru primărie.

”Vino alături de noi în campanie!

Cu toții suntem în stradă și spunem oamenilor să voteze pe 5 iunie şi să aleagă varianta cea mai bună pentru Bucureşti: NICUŞOR DAN. Avem nevoie de cât mai mulți voluntari care să acopere toate sectoarele. Ştim că îţi pasă la fel ca şi nouă şi că împreună putem salva Bucureștiul de politicienii corupţi.

Trimite un email cu numele şi telefonul tău către coordonatorul echipei de voluntari – Diana Punga, diananpunga@gmail.com şi te vom contacta pentru a merge împreună pe teren. Te aşteptăm, suntem hotărâţi să schimbăm mersul lucrurilor în Bucureşti!”, scrie Nicușor Dan într-o postare pe Facebook. 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *