Romania Curată

Cum, nu durează 9 luni? Antenele spun că pot începe să emită din noul sediu la sfârșitul săptămânii

Reprezentanții trustului Intact s-au prezentat astăzi la CNA pentru a cere aprobare în vederea mutării într-un nou sediu, după ce ANAF le-a solicitat să părăsească imobilul de pe șoseaua București-Ploiești, confiscat prin sentința din dosarul Voiculescu-ICA. Reprezentanții Antenelor au declarat că pot începe să emită din noul spațiu de la Romexpo chiar din acest week-end.

” În acest moment, suntem în ultima etapă a procesului de mutare, suntem conectați prin fibră optică cu stația din București-Ploiești, avem una nouă instalată la Romexpo”, au declarat reprezentații Antenelor, citați de Hotnews.

Cu toate acestea, reprezentanții CNA au votat amânarea luării unei decizii privind autorizarea noului sediu, deoarece inspectorii care au fost la fața locului au constatat că nu sunt încă funcționale toate echipamentele.

Reamintim că în urmă cu aproximativ o lună, vedetele Antenei 3 au mers la CNA și au declarat că mutarea televiziunilor ar dura aproximativ nouă luni. (detalii aici)

Luna trecută, ANAF a solicitat evacuarea televiziunilor lui Voiculescu din sediul de pe șoseaua București- Ploiești, la un an și jumătate după ce respectivul imobil a fost confiscat de stat în baza sentinței din dosarul ICA- Voiculescu.

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *