Adrian Popescu

Cum au ajuns niște mercenari GOLD notorii în fruntea luptei pentru justiție?

Unii cititori RC scriu de câteva zile să întrebe cine sunt ziariștii mercenari GOLD care sunt azi în fruntea luptei pentru justiție. Cu ajutorul altor cititori, care au petrecut vreo cinci minute pe Google, că mai mult nu e necesar, iată o colecție pe scurt. Numai articole de Mihai Goțiu despre corupția presei de către corporația GOLD avem cu zecile pe site-ul României curate însă, și ar fi bine să nu ne mai bazăm pe alții înainte de a verifica credibilitatea surselor, că așa ajungem să avem platforme de știri adevărate găzduite chiar de mercenari.
Scriitori mondeni aspiranți la NOBEL care vor sabota editura RAO penru că îl publică pe Dan Voiculescu, care era editorul lor chiar în anii mineriadelor, angajați de Marius Tucă, și care luptă cu plagiatul deși ei înșiși au ceva probleme

Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *