Adrian Popescu

Criza economica nu se simte si in Sectorul 5 al Capitalei. Vanghelie ofera 100 de euro pentru taierea crengilor unui copac

Administratia Domeniului Public din Sectorul 5, aflata in subordinea primariei conduse de Marian Vanghelie, a lansat o licitatie pentru atribuirea unui contract ce prevede taierea si toaletarea a 4.731 arbori, pentru care este dispusa sa plateasca aproape 2 milioane de lei cu TVA. La un calcul simplu, taierea crengilor unui copac costa in jur de 100 de euro.

Potrivit unui anunt postat pe Sistemul Electroni de Achizitii Publice (SEAP), operatorii economici ce participa la licitatie trebuie sa faca dovada ca dispun de uneltele necesare: foarfece, ferastrau, cosor, motoferastrau de taiat la inaltime, drujba, tocatoare, macara cu nacela, autovehicul pentru transport material lemnos.

De asemenea, este necesar ca fimele sa dipuna de personal adecvat: un inginer silvic, un tehnician silvic, 5 drujbisti, 20 muncitori necalificati, 5 soferi, 5 alpinisti utilitari.

Operatiunile constau in taieri de corectie, de egalare, de regenerare sau chiar taierea partiala sau totala a arborilor.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 9 august 2011.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Criza economica nu se simte si in Sectorul 5 al Capitalei. Vanghelie ofera 100 de euro pentru taierea crengilor unui copac

  1. liana

    pai de banii astia mai binje planta copaci noi. Vanghelie si-a descoperit recent o urma de gena evreiasca si cred ca si-a zis sa sia arate asta.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *