Romania Curată

CNADNR, raiul mitei. „Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi au lucrat toată viaţa lor la stat”

”Dacă se ia şpagă în CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi au lucrat toată viaţa lor la stat. Mai e o problemă, au gestionat contracte care şi-au mărit valoarea de la un milion de euro la 10 milioane de euro, au contracte pe nişte caiete de sarcini doar la anumite firme, adică erau făcute caiete de sarcini mănuşă, pentru anumite firme”, a declarat într-un interviu pentru gândul.info Alin Goga, directorul suspendat de CNADNR pentru că a vorbit despre ilegalităţile din companie.

Directorul afirmă că la nivelul companiei ilegalităţile sunt cunoscute, dar sunt acoperite.

„Sunt nenumărate exemple şi nenumărate agenţii de control şi încasare pe care le-au verificat domnul Liviu Costache şi domnul Calmus Lucian (directori în CNADNR- n.r.) şi au făcut rapoarte şi au rămas cu rapoartele. În rapoarte se spunea că fenomenul fraudei depăşeşte posibilităţile de stopare ale CNADNR-ului. Şi tu ştii lucrurile astea de ani de zile şi nu faci nimic? Credeţi-mă, nu mă bate gândul decât că există o gravă complicitate şi complicitatea aia nu este pe ochi frumoşi. Nu este că sunt eu prieten cu cineva. Este interes. Te protejez ca să îmi dai ceva”, afirmă Goga.

Goga este director adjunct de investiţii al Regionalei din Craiova a CNADNR şi în trecut director juridic în structura centrală.

CNADNR a anunţat marţi că Goga va fi suspendat ca urmare a unei apariţii într-o emisiune TV în care a reclamat neregulile din instituţie. Conducerea instituţiei şi-a motivat sancţiunea prin faptul că Goga „a furnizat informaţii în legătură cu activitatea companiei fără a fi împuternicit sau fără a avea mandat de la conducerea CNADNR”.

Citiți articolul integral pe gandul.info

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

4 thoughts on “CNADNR, raiul mitei. „Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi au lucrat toată viaţa lor la stat”

 1. Alex.VILVOI

  Si ne intrebam de ce nu avem autostrazi in Romania… de ce avem drumuri pline de gropi… de ce avem drumuri fara marcaje… de ce ne este pusa viata in pericol… si toate acestea sub supravegherea Politiei Rutiere.

  Sprijiniti infiintarea Asociației România Fără Gropi.
  SE POATE! – http://www.romaniafaragropi.ro

  Reply
 2. pixar

  Daunele colaterale produse de CNADNR sunt extrem de mari. Faptele directorilor din aceasta companie s-ar incadra la sabotarea economiei nationale. DNA in afara de mascarada spalarii dosarelor are ochi pentru acesti sabotori?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *