Romania Curată

Clotilde Armand: Nicușor Dan, trebuie să continuăm împreună!

Clotilde Armand îi cere lui Nicușor Dan să nu renunțe la proiectul USR și să continue lupta pentru a schimba în bine societatea românească.

Armand, consilier local la Primăria Sectorului 1, a afirmat că îl cunoaște pe Nicușor Dan de 20 de ani: „Când Nicuşor a trecut la un alt nivel şi simțea nevoia de o implicare substanţială pentru transformarea Primăriei Bucureşti și a României, i-am spus că sunt gata să renunţ la job-ul meu pentru a lua parte la proiectul lui de administrare profesionistă şi cinstită: Uniunea Salvaţi Bucureştiul și Uniunea Salvați România”.

„Am crezut în proiectul lui pentru că este un om care nu a făcut niciodată vreun compromis, a renunțat la cariera de matematician și-a dedicat ani de zile toată energia lui pentru a schimba în bine societatea românească. Am crezut în acest proiect pentru că nimeni nu era obligat să adopte o ideologie, nimeni nu era obligat să se pronunțe pe chestiuni intime, să voteze fiecare aşa cum îi dictează conştiinţa şi opţiunea lui ideologică”, a precizat Clotilde Armand într-o postare pe Facebook .

„Știu, se vor găsi mulți care cred că dețin adevărul absolut pe subiectul acesta și pe tema ideologiei, îi poftesc să-și creeze un partid, să devină consilieri și parlamentari după care mai discutăm. Buna guvernare nu mai depinde de o ideologie politică clasică. Să privim la clasa politică din România: lideri politici fără nici o înzestrare care dețin funcții de decizie importante în stat, condamnați penali care conduc partide, un fost șef de stat care atacă neobosit justiția și plagiatori care se consideră mari intelectuali, toți se declară oameni cu ideologii politice. Timp de 27 de ani au guvernat țara cu aceste false teme și vă întreb: ce au servit în afară de interesele lor transpartinice?

Calitatea lui Nicușor Dan este aceea de a fi un om de neclintit. Îl invit, la fel cum el a făcut-o când avea nevoie de ajutorul nostru, să rămână lângă noi, să nu renunțe, să stea neclintit! Nicușor Dan, trebuie să continuăm împreună”, a încheiat Clotilde Armand.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

11 thoughts on “Clotilde Armand: Nicușor Dan, trebuie să continuăm împreună!

 1. flesh

  Adunați mai repede Comitetul Politic și răsturnați votul din Biroul Național! Nicușor Dan are dreptate. Votul din Biroul Național e un precedent periculos, de a băga în față teme mai puțin importante. E mai urgent să scăpăm de hoți decât de homofobi. Dacă scăpăm de hoți, atunci vor merge mai mulți bani la educație și vom scăpa și de homofobi.

  Reply
  • Adrian

   Cine stabilește răspunderile pentru o hoție?

   Că mulți știm ce e și ce nu e hoție, și tragem învățăminte dacă are loc vreuna.

   Aș vrea să aflu părerea parlamentarilor (useriști, dar nu numai) despre activitatea (fostei) Lafarge în Siria (un candidat la prezidențialele din Franța și europarlamentar a mers până la acuza de colaborare cu inamicul cerând pe cale de consecință rechiziționare), dacă o consideră excepție și de ce. Aceste poziționări trebuie exprimate politic.

   Reply
  • Avxentios

   Cred ca acest partid este mult mai mult decat Nicusor Dan (si Clotilde Armand) !
   Adica Dvs va bizuiti pe numai pe un om ?! Noi, romanii, am mai gresit, astfel, de mai multe ori: Iliescu (nomen odiosa), Constantinescu, Basescu !

   Keep calm and carry on !

   Reply
   • marius

    usr incepe sa fie lgbd si ultras multinationale, Nicusor era ultimul fir de par care mai lega usr de protestele in care am strigat „NU CORPORATIA FACE LEGISLATIA”

    Si apropo, nu vreti sa ne dati inapoi sloganul „Uniti salvam toata Romania” ca nu i al vostru ci a fost inventat de noi atunci cind alergam leapsa cu jandarmii care vroiau sa ne sparga capetele?!!!

    Reply
 2. Avxentios

  „Am crezut în acest proiect pentru că nimeni nu era obligat să adopte o ideologie, nimeni nu era obligat să se pronunțe pe chestiuni intime, să voteze fiecare aşa cum îi dictează conştiinţa şi opţiunea lui ideologică”
  Si eu am votat acest partid desi am constiinta (!) si o optiune ideologica ! Deci imi dati voie sa aflu de la Dvs care sunt, totusi, optiunile ideologice ale USR ! Sau, cel putin, cele pe care le respingeti…

  „Buna guvernare nu mai depinde de o ideologie politică clasică.” OK ! Astept, ca si alti votanti ai Dvs pe care-i cunosc, ideologia neclasica/moderna a USR.
  In rest, sunt de acord cu sustinerile Dvs.

  Reply
 3. Alexandru Lefter

  Un partid ‘aseptic’, neutru ideologic nu poate trezi acel val de popularitate care sa-l aduca la guvernare. Nu se poate cu ‘voteaza fiecare dupa cum il taie capul’. Ce rost mai are un partid, care prin definitie reprezinte o parte din electorat, care refuza sa spune ce crede ?
  Doctrina ‘salvationista’ ar fi suficienta. Romania se afla pe buza prapastiei, in ciuda apartenentei la blocurile ‘bune’ si indicatorilor economici. Romania poate fi salvata doar printr-o transformare intr-o societate toleranta fata de orice minoritate, deschisa catre imigratie si cosmopolita.
  Din aceasta perspectiva, se impune clar optiunea impotriva definirii familiei in termeni traditionalisti.

  Reply
 4. IB

  Se vede lipsa de experienta in relatiile cu oamenii, dar si lipsa de experienta ca politicieni. Pana la urma prioritatile Romaniei sunt cele care in Vest erau deja rezolvate cand le-a mai ramas doar problema LGBT. Ca sa mai ramana doar problema LGBT trebuie puse la punct urmatoarele: crearea unei societati civilizate; eliminarea coruptiei; democratia, invatamantul, sanatatea si aparatul de stat, in general, sa fie functionale si sa se afle prioritar in slujba cetateanului; justitia sa fie independenta si dreapta; societatea civila sa aiba acces la fonduri ca sa se poata organiza institutional pentru a avea forta; respectarea in general a drepturilor omului; protectia mediului; protectia animalelor (eliminarea eutanasiei pentru animalele sanatoase si eliminarea afacerilor cu animalele salbatice; actionarea la cauzele aparitiei unor eventuale neplaceri si nu la efectele lor, vezi cainii strazii care sunt lasati sa se inmulteasca necontrolat, pot fi abandonati astfelincat statul sa aiba ce omori); legalizarea bordelurilor si a prostitutiei, etc. Dupa ce toate astea se vor rezolva, Romania va ajunge la nivelul Vestului, din momentul in care ii mai ramasese doar legalizarea casatoriilor LGBT ! Trebuie inceput cu inceputul si nu cu sfarsitul !!!

  Reply
  • Dan_Bruma

   @IB – Nu cred ca merge asa, cu prioritati, Romania este atat de in intarziere incat nu mai exista prioritati sau totul este o prioritate pentru ea. Hai sa ne uitam la Turcia! De ce nu este acceptata in UE? Pai din cauza problemelor societale si nu de altceva, pentru ca daca e sa ne uitam la economie, Turcia e cu mult inaintea Romaniei si Bulgariei. Nicusor Dan trebuie sa se pronunte neaparat in privinta societatii romanesti pe care vrea sa o aiba si in care vrea sa traiasca. Nu merge asa, ca vom mai vedea, ca o fi, ca o pati, ca asta nu e o prioritate. Ba da, asta e o prioritate. Sa spuna clar si raspicat ce societate vrea in Romania este o ultraprioritate : vrea o societate bazata pe valorile occidentale sau o societate orientala, de ev mediu, asa cum vrea sa mentina Putin in Rusia.

   Reply
 5. Dumitru Drinceanu

  Pacat, desi era absolut previzibil. Lipsa de consecventa, viziune, program, disciplina si ideologie. Sau ciuperca uriasa crescuta dupa ploaie, neprotejata de soarele zilelor viitoare!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *