Romania Curată

Clotilde Armand: ”Gabriela Firea își începe mandatul mințindu-i pe bucureșteni”.

”Regret să constat că Gabriela Firea îşi începe mandatul minţindu-i pe bucureşteni. După ce pe 4 iulie dădea asigurări că municipalitatea nu va interzice evenimentele culturale şi sportive stradale, la nici 3 săptămâni mai târziu, mizând probabil pe amnezia noastră a tuturor, o informare oficială din partea Primăriei Capitalei pune capăt unui eveniment care s-a desfăşurat vară de vară în ultimii 6 ani – Via Sport.”, scrie Clotilde Armand într-o postare pe pagina de Facebook.

”Acest eveniment, organizat în zona de parcuri a şoselei Kiseleff, era un semn de normalitate pentru o capitală europeană şi un îndemn la o viaţă sănătoasă pentru bucureşteni.

Poate că în timpul concediului binemeritat de două săptămâni pe care şi l-a luat după ce a rezolvat, desigur, multe dintre problemele capitalei, doamna Firea şi-a pus în gând să soluţioneze o nemulţumire majoră a liderilor PSD, aceea de a auzi cetăţenii în timpul verii, în week-end, din sediul central al partidului din şoseaua Kiseleff, cumpărat de altfel de la RAPPS pentru 10% din valoarea sa reală. Este şi acesta o dovadă de consecvenţă pe care noi, cetăţenii Bucureștiului, o vom ţine minte.”, a mai arătat Clotilde Armand.

Mai multe detalii despre Via Sport și modul în care evenimentul a fost blocat de Primăria condusă de Gabriela Firea, aici.

Clotilde Armand s-a referit la Gabriela Firea și într-o postare care îl vizează direct pe Robert Negoiță și verdictul de plagiat pe care acesta l-a primit legat de lucrarea lui de docyorat din partea Academiei de Poliție: ”Primarul Negoiță se adaugă grupului dezonorant de politicieni acuzaţi public după investigații de presă că si-au plagiat în teza de doctorat – printre ei numărându-se fostul prim-ministru și lider PSD Victor Ponta, liderul PNL Bucureşti Cristian Buşoi, fostul lider UNPR şi vicepremier Gabriel Oprea, actualul ministru de interne Petre Tobă, primarul PSD al orașului Voluntari Florentin Pandele, care deține în mod inexplicabil două doctorate simultane.

După declanşarea acestor investigaţii de presă anti-plagiat, Gabriela Firea şi-a suspendat „studiile” doctorale începute la Academia de Studii Economice, la fel procedând şi fostul ministru Elena Udrea. Mulți alți politicieni au fost denunțați ca plagiatori ai unor lucrări științifice altele decât teza de doctorat. Avem de a face cu o serie de impostori, care au încercat să-şi ascundă incompetenţa profesională în spatele unor diplome obţinute fraudulos.”


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *