Romania Curată

Clotilde Armand, despre ”transparența” PSD și PNL: ”Pe site-ul primăriei sectorului 1, ultimele autorizații aprobate sunt din februarie 2016”

Candidata USB Clotilde Armand susține într-un comunicat de presă că dacă tot vorbesc de ”transparentizarea” activității primăriei, candidații PNL și PSD ar putea începe chiar cu ceea ce se întâmplă acum pe site-ul primăriei sectorului 1. ”Ultimele informaţii despre autorizaţiile aprobate sunt din februarie 2016, iar cele 490 de proiecte aflate în dezbatere publică sunt afişate doar de formă, fără a fi incluse şi  documentele supuse analizei şi deciziei populaţiei”, declară candidata USB la primăria sectorului 1.

Iată mai jos comunicatul de presă integral:

”În data de 15.05.2016, postul B1TV a difuzat următoarea ştire: „Doi dintre candidaţii la Primăria Sectorului 1 susţin transparentizarea acţiunilor primăriei şi publicarea licitaţiilor”. Cei doi candidaţi prezentaţi erau dl. Alexandru Nazare de la PNL şi dl. Dan Tudorache de la PSD.

Candidata Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, ţine să precizeze:

«Partidele PSD şi PNL conduc de 16 ani Primăria Sectorului 1. Au ocazia să-şi vadă realizată, începând din această săptămână, dorinţa lor subită de transparenţă. Cele două partide au un număr suficient de consilieri pentru a-şi pune în aplicare programele electorale. Aceşti consilieri sunt încă în funcţie, primesc salariu plătit de către locuitorii Sectorului 1 şi sunt sub comanda directă a partidului care i-a numit. Partidul poate să le retragă sprijinul în caz de insubordonare.

Pentru exemplificare, vă invit să accesaţi site-ul Primăriei Sector 1. Ultimele informaţii despre autorizaţiile aprobate sunt din februarie 2016, iar cele 490 de proiecte aflate în dezbatere publică sunt afişate doar de formă, fără a fi incluse şi  documentele supuse analizei şi deciziei populaţiei.

Transparenţa totală în administraţia locală este primul punct din programul Uniunii Salvaţi Bucureştiul, inclusiv al filialei USB Sector 1, şi ţinem foarte mult să devină real.

În 2016 nu mai e suficient să prezentaţi electoratului promisiuni în care nici voi nu credeţi. Preferaţi să vorbiţi mereu la timpul viitor şi evitaţi cu grijă să vă referiţi la acţiunile voastre greşite din trecut şi prezent. E început de săptămână, de ce nu aplicaţi chiar de azi transparenţa? Dacă 6 mandate nu au fost o perioadă destul de lungă, poate vor fi cele trei săptămâni înainte de alegeri».”


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Clotilde Armand, despre ”transparența” PSD și PNL: ”Pe site-ul primăriei sectorului 1, ultimele autorizații aprobate sunt din februarie 2016”

  1. Catalin

    B1 este doar o goarna jalnica ce a incetat de mult sa mai fie o televiziune de stiri. Consilierii la care faceti referire sunt doar niste papusi care voteaza ce le zice sfoara. Mult succes in campanie si felicitari pentru curajul de a intra in cocina numita prea pompos politica bucuresteana.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *