Adrian Popescu

Cine este ministrul interimar al Muncii? Inlocuitorul lui Botis are o avere fabuloasa (vezi declaratiile de avere si interese)

Nicolae Ivaschescu, cel care asigura interimatul la Ministerul Muncii dupa plecarea lui Ioan Botis, are o avere fabuloasa, compusa din case, terenuri, sume mari de bani date cu imprumut.

Potrivit ultimei declaratii de avere, completata in octombrie 2010, Nicolae Ivaschescu a imprumutat sume considerabile de bani (800.000 de euro) unor persoane fizice sau juridice neprecizate. In contrapartida, Ivaschescu a luat imprumuturi, in perioada 2007 – 2009, ce totalizeaza tot 800.000 de euro, de la banci, societati comerciale sau persoane fizice.

Averea familiei se compune din peste 16.000 mp de terenuri aflate in intravilanul localitatilor Voluntari, Corbeanca, Cornu si Predeal, o casa in Voluntari, un apartament in Bucuresti de 146 mp, bijuterii (20.000 euro) si ceasuri (20.000 de euro).

Impreuna cu familia, Ivaschescu a condus trei firme (un cabinet de arhitectura, o societate de constructii si o institutie financiara nebancara), patronate acum de fratele lui.

Nicolae Ivaschescu este vicepresedinte al organizatiei PDL din sectorul 6 al Capitalei, fiind numit, in mai 2010, secretar de stat la Ministerul Muncii, Departamentul asistenta sociala.

Ivaschescu este unul dintre artizanii noului Cod de dialog social propus de Guvernul Boc.

Declaratia de avere.

Declaratia de interese.

Citeste si despre: Ministerul Muncii, Nicolae Ivaschescu, declaratie de interese, declaratie de avere, Ioan Botis.


Articole cu aceeasi tema:
Circul coincidentelor in cazul Botis: sotia ministrului platita din bani europeni cu aprobarea… Ministerului Muncii. ANI cerceteaza un posibil conflict de interese
Topul bunei guvernari
Laura Codruta Kovesi: Sporurile castigate in instanta saracesc Ministerul Public


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Cine este ministrul interimar al Muncii? Inlocuitorul lui Botis are o avere fabuloasa (vezi declaratiile de avere si interese)

  1. sanis

    „Avere FABULOASĂ”? Nu e cam mult spus? Poate sta alături de un Năstase (vecinul din Corbu – care nici măcar nu a auzit de respectivul!), Negoita, Chiliman…? De fapt, este pe lista celor 300 de bogaţi ai României?

    Domnilor, aţi început să mă plictisiţi. Parcă mai bine mă uit la ciuvici…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *