Adrian Popescu

Centru de recreere cu privelistea spre avalIn plina criza, Loteria Romana arunca 8 milioane euro pe o cladire in Busteni

Compania Nationala Loteria Romana intentioneaza sa construiasca un centru de recreere si perfectionare a angajatilor sai, pe un teren ce il detine la munte in statiunea Busteni-Poiana Tapului, pentru care este dispusa sa cheltuiasca 33,6 milioane lei (aproximativ 8 milioane euro).

Loteria are in proprietate un teren de 10.000 mp in Busteni, cartierul Piatra Arsa, iar directorul institutiei Gheorghe Benea s-a gandit sa construiasca acolo un centru in care angajatii sai sa fie instruiti in tainele loteriei.

Potrivit documentelor publicate pe SEAP, cladirea va avea 3 etaje plus mansarda, cu o suprafata totala construita de 2.500 de mp.

Printre dotari se numara: un bar-lounge, un restaurant pentru 200 persoane, terasa, sala de conferinte pentru 250 de persoane, sali de curs, sala multimedia, sala recreere, sala expozitii.

“La parter se va ajunge prin intermediul unor scari exterioare placate cu piatra, realizandu-se o ampla terasa cu vedere spre zona impadurita. Spatiile interioare vor fi concepute in asa fel incat sa profite de privelistea spre aval, spre vest prin suprafete mari vitrate, terase si balcoane spatioase”, se arata in caietul de sarcini. Pe langa acest centru, se va construi un modul de cazare, ce va cuprinde sapte dormitoare unde angajatii Loteriei se vor odihni dupa istovitoarele cursuri de perfectionare.

In jurul cladirii se vor mai amenaja zone verzi: taluzuri si suprafete orizontale inierbate, arbusti decorativi, gazon si flori, pomi fructiferi si decorativi.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Centru de recreere cu privelistea spre avalIn plina criza, Loteria Romana arunca 8 milioane euro pe o cladire in Busteni

 1. Ghinionistul

  Sa vedeti ce chiolhanuri vor trage pe acolo. Ce naiba de cursuri sa faca aia de la loterie. Iti trebuie carte sa vinzi lozuri. Cred ca si la Loterie ar trebui impus un management privat, asa banii se vor scurge in buzunarele smecherilor de la conducere.

  Reply
 2. M.O.

  ….. ca veni vb.: in ultima perioada Loteria a mai adaugat o tragere 6/49 in cursul saptamanii. Nimic rau in astfel de noi initiative…
  Eu am propus conducerii acestui for al banilor stransi din sperante si iluzii …. ca, cel putin, acum, avand 2 trageri 6/49, una sa fie cea stiuta de noi toti [in care sunt multe, multe cuidatenii, infine….]iar alta sa foloseasca principiul opus celeilate -adica sa se renunte la REPORT iar banii, daca nu exista castigatori la o categorie, sa fie adaugati fondului de premii de la o alta categorie, respectiv prima care urmeaza inmod ierarhizat. Dece ?
  Pai daca la varianta clasica, castigatorii fruntasi sunt asa de rari si solitari….. o alta tragere va face ca tot fondul de premii sa fie impartiti celor in drept, intarind convingerea ca activitatea Loteriei Romane este una corecta si plina de faire-play.
  Eu cred ca la varianta noua propusa de mine se vor inregistra un numar mai mare de participanti, lucru benefic atat pt Loto cat si pt iluzionisti……

  Reply
 3. Ion

  Daca au bani, de ce nu construiesc un asezamant pentru copiii orfani sau pentru batranii fara posibilitati de intretinere?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *