Romania Curată

Ce șpagă a putut să ceară un comisar șef de Poliție din București: 15 fripturi, vin și apă minerală

Un comisar șef de la Secția 11 Poliție a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea mită de la o persoană cercetată pentru furt calificat ca să îl scape de dosar.

Este vorba despre Mișu-Mirel Mindinică, care a și fost prins în flagrant în timp ce primea și suma de 190 de lei.

Conform procurorilor, pe 9 noiembrie 2015 Mirel-Mișu Mindinică, în calitate de ofiţer de poliţie judiciară, „a pretins un bax de vin, un bax de apă minerală și 15 fripturi de la o persoană (martor denunţător) față de care se efectuau cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru a-și exercita atribuțiile de serviciu astfel încât acesta din urmă să scape de răspundere penală. Întrucât nu avea banii necesari cumpărării acelor produse, martorul denunţător i-a înmânat inculpatului suma de 200 lei, urmând ca peste câteva zile să-i mai remită 500 lei”, susțin procurorii.

Miercuri, procurorii au organizat un flagrant și l-au surprins pe comisarul șef în timp ce promea suma de 190 lei. Acesta a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare prevetivă.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Ce șpagă a putut să ceară un comisar șef de Poliție din București: 15 fripturi, vin și apă minerală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *