Romania Curată

Ce se va decide la primul congres al Uniunii Salvați România

Uniunea Salvați România, formațiunea fondată de Nicușor Dan, susține în această duminică primul congres la Hotelul Intercontinental din București. Cu această ocazie va avea loc și fuziunea cu Uniunea Salvați Bucureștiul și Uniunea pentru Codlea.

Nicușor Dan a explicat că acest congres va fi cu ușile închise.

„Are două componenete, are o componentă formală- de fuziune a celor trei partide- şi are o componentă de organizare internă, referitor la extinderea în teritoriu, sunt chestiuni care sunt interne”, a declarat Nicuşor Dan pentru Mediafax.

De asemenea, preşedintele partidului a mai spus că este al patrulea congres al USB şi că toate au fost cu uşile închise.

„La noi e al patrulea congres la USB, toate au fost închise pentru că este şi un efort de organizare pe care nu ni-l permitem acum, dacă e să-l facem deschis, cu ordinea oamenilor care iau cuvântul, cu toate. Nu avem energie pentru asta acum”, a declarat el.

Noua formaţiune a anunţat că va organiza luni o conferinţă de presă despre transformarea USB în USR, extinderea la nivel naţional şi obiectivele pe termen scurt şi mediu ale USR


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

One thought on “Ce se va decide la primul congres al Uniunii Salvați România

  1. Hans Hedrich

    Hotel Intercontinental?
    haideti no! stim bine ca HI e simbolul ceausismului si a criptosecurismului iliescian (filmarea pietei universitatii in 1990 pentru propaganda TVR) cat si a big biznisului international. chiar nu se potriveste cu imaginea unui partid oarecum si cat de cat alternativ (fata de mainstreamul actual).

    parafrazand poanta dintr-un banc din perioada socialista: „Iar la al V-lea congres vom veni cu Mercedes!”

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *