Lucian Davidescu

Ce s-a găsit despre România în laptopul lui Hunter Biden?

Tradiționala „October Surprise” a alegerilor prezidențiale americane ia anul ăsta forma unei clamate scurgeri masive de informații dintr-un laptop abandonat la reparat de Hunter Biden, fiul candidatului democrat Joe Biden. Se găsesc acolo indicii de posibil trafic de influență în Ucraina, China și ar urma și altele*.

Deja scandalul este cât casa după ce șefii Twitter și Facebook au fost citați în Congres pentru că, într-o mișcare fără precedent, au cenzurat sau „îngropat” articolele pe platformele lor iar Twitter chiar a blocat cu totul contul ziarului New York Post, care le-a publicat.

De asemenea, FBI pică din nou la mijlocul luptelor politice pentru că ar fi avut laptopul de mai bine de un an de zile și nu a spus nimic despre conținutul lui, nici măcar atunci când acesta ar fi fost relevant în cadrul procedurii de suspendare a lui Donald Trump, legată direct de intervenția lui Joe Biden pentru a-l concedia pe procurorul-șef ucrainean.

În România însă, există un fel special de fierbere în suc propriu în anumite cercuri: Oare ce se găsește în laptopul lu’ ăla micu’ despre… „noi”.

Adică despre bravii luptători întru apărarea statului de drepți și aventurile lor trans-atlantice.

*Mai jos un scurt fragment din ce mai anunță Rudolph Giuliani, republicanul pe mâna căruia ar fi încăput laptopul.

When this gets fully investigated, this will arguably be the biggest scandal in the history of this country, certainly involving the most amount of money: Ukraine, China, Iraq, Russia, Romania…


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

5 thoughts on “Ce s-a găsit despre România în laptopul lui Hunter Biden?

 1. CMC

  Romania – vaca de muls a strainilor, cu protectie de la autoritatile romane.
  Nu o sa imi spuneti ca cei care trebuiau sa stie despre afacere nu au stiut. Sau ca vreun prokuror „”magistrat independent”” va avea curajul sa se autosesizeze din oficiu fata de acuzatiile grave.
  E doar o alta dovada a justitiei selective. Cu strainii muma, cu romanii ciuma…
  Tot ce putem sa speram e ca Biden va fi in fata in sondaje si ca Giulliani va scoate „arma” la vedere.
  Altfel va ramane ca si alte cazuri: sanctionati in SUA pentru coruptia din Romania si „”uitati” in anchetele din Romania… vezi Daimler, EADS, Ericcsson samd

  Reply
 2. G

  Secretul lui Polichinelle! Ce să se găsească: servicii implicate în făcut bani, direct, sau indirect, prin marionete politice!
  Big Deal!

  Reply
 3. Dumitru

  Pai nu Ponta a fost „consiliat” de Hunter Biden? Ce-o sa gasim, deci: o incercare jalnica si tardiva de a unge clanta de la Washington…

  Reply
 4. Agricultorul fericit

  In confruntarea de ieri, Trump Biden nu s-a pomenit de noi. S-a vorbit insa despre China, Rusia, Ucraina si Corea de Nord. Probabil la noi au fost maruntisuri.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *