Romania Curată

Cătălin Predoiu către Nicușor Dan: Dacă veți sta mai bine în sondaje sunt de acord să mă retrag și să vă susțin

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a făcut o propunere în direct, în cadrul dezbaterii electorale organizate în această seară de Antena 3. Propunerea a fost adresată atât lui Nicușor Dan (USB), cât și lui Daniel Barbu (ALDE).

”Știm că atunci când dreapta s-a unit în București, PSD-ul a pierdut. Sunteți de acord ca noi trei să facem un sondaj în ultima saptămână de campanie și cel care este cel mai bine pozitionat dintre noi să fie sprijinit de ceillalți doi?”, a întrebat Cătălin Predoiu.

Propunerea lui Cătălin Predoiu a fost refuzată însă de ambii contracandidați. ”Lumea s-a săturat de corupția din PSD ca si cea a PDL-PNL. Dumneavoastră ați avut un blat cu PSD la primaria Capitalei. Dumneavoastră nu puteti sa veniti si sa spuneti acum ca sunteti dreapta”, a spus Nicușor Dan.

Cătălin Predoiu i-a răspuns lui Nicușor Dan că dacă sondajul care va fi făcut îl va da pe Nicușor Dan înaintea sa, el va fi de acord să-l sprijine.

La dezbaterea organizată de Antena 3 au participat candidații Gabriela Firea (PSD), Nicușor Dan (USB), Cătălin Predoiu (PNL) și Daniel Barbu (ALDE).

Potrivit unui sondaj realizat de TNS, Nicusor Dan, candidatul USB pentru Primăria Generală, este al doilea clasat, cu 19,5% din voturile alegatorilor care au declarat că vor merge la urne pe 5 iunie. El are 11 puncte mai mult decât Cătălin Predoiu (PNL). Gabriela Firea este cotată cu 37,5%.

 

 


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Cătălin Predoiu către Nicușor Dan: Dacă veți sta mai bine în sondaje sunt de acord să mă retrag și să vă susțin

 1. taunul77

  Propunerea asta e un banc bun. PNL a facut demult blat cu PSD. Ca doar s-au mai inteles in trecut. Prin USL. Nicusor Dan nu trebuie sa ajunga primar in niciun caz. Ca le strica combinatiile … Doar electoratul mai poate dinamita aranjamentele partidelor.

  Reply
  • Vlad

   Ok, din punct de vedere al partidelor ai dreptate, insa Predoiu nu este neaparat sclavul PNL, poate sa ia decizii si singur. Mai ales daca a declarat ca se retrage in cazul in care nu este pe 2 (desi eu am urmarit discutia si asta mi-a scapat, am vazut doar refuzurile lui Dan si Barbu).

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *