Adrian Popescu

Carmen Iohannis citată la Parchetul General pentru casa din Sibiu

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiţiei referitor la casele familiei din Sibiu, au declarat reprezentanţi ai Parchetului citați de Mediafax.

În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis au obţinut 320.000 euro, până când instanţele braşovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare declarându-i cumpărători care nu pot invocă buna-credinţă, precum şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

3 thoughts on “Carmen Iohannis citată la Parchetul General pentru casa din Sibiu

 1. emil

  Teoria romanului stricat ! ”Pomum compunctum cito corrumpit sibi junctum” Cand Nastase, Dragnea, Tariceanu, etc, fura un bou, presedintele Romaniei incepe cu un ou.

  Reply
 2. CMC

  Adio Johannis!
  Statul paralel pariaza pe Ciolos si scoate de la naftalina dosarele potentialilor contracandidati.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *