Romania Curată

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei este Marian Munteanu

Marian Munteanu este candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, potrivit unei decizii a comisiei de unificare a PNL, decizie care urmează să fie confirmată de Biroul Politic Naţional, scrie Mediafax.

Prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, a declarat, marţi, că prin desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primăria Capitalei PNL face ceea ce societatea civilă aşteaptă de la partid, el precizând că nu s-a pus niciun moment în discuţie revenirea sa în cursa electorală.

„Cu Marian Munteanu candidat, PNL arată clar că face ce societatea civilă aşteaptă de la PNL să facă. PNL a luat aminte întotdeauna la ce bucureştenii au cerut: după demisia guvernului Ponta, PNL a renunţat la guvernare şi a susţinut un guvern apolitic pentru a dovedi că ascultă vocea oamenilor care protestau în stradă; acum, după ce apar suspiciuni şi acuzaţii, candidatul PNL se retrage fără nicio ezitare că să nu creeze probleme de morală, dovedind că PNL face ce aşteaptă bucureştenii şi respectă criteriile de integritate, chiar dacă asta înseamnă o pierdere pentru partid”, a declarat Buşoi, potrivit unui comunicat de presă.

Paleologu: ”piramidală imbecilitate”

 

Deputatul PNL Teodor Paleologu anunţă că nu va susţine candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, criticând în termeni foarte duri – ”piramidală imbecilitate” decizia luată de liberali marţi.

”Nu îl voi susţine pe Marian Munteanu în calitate de candidat PNL la Primăria Capitalei. Este o piramidală imbecilitate, semn că partidul se află într-o totală derivă morală, politică, ideologică”, a scris liberalul pe Facebook.


Donează și susține-ne acțiunile pentru bună guvernare!

Fondurile colectate susțin bătăliile pe care le ducem în justiție, administrarea aplicației Ia Statul La Întrebări, dar și programele prin care monitorizăm serviciile și instituțiile publice.


Vino în comunitatea noastră de bună guvernare!

Abonează-te la newsletterul România Curată. Vei primi pe e-mail articolele și campaniile noastre și ne poți răspunde la adresa de contact cu sugestii, sesizări sau cu propriile tale articole pentru publicare.

Articole recente

Recomandări

2 thoughts on “Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei este Marian Munteanu

 1. george

  Iohanis, dudu ionescu, magureanu un trio perfect pentru linistea sistemului.
  Eu tot nu m-am lamurit cum a facut marian munteanu Evolutia de la Jos Securitatea la Jos Comunismul si a reusit sa intoarca o tara intreaga impotriva noastra cu largul concurs al propagandei lui iliescu!
  12 ianuarie Bucuresti, 500.000 de oameni strigau Jos Securitatea

  Reply
 2. Graziela-Cleopatra Borode

  Nu am nimic personal cu Marian Munteanu, dar mi se pare candidatul „de paie”. Interesant ar fi sa aflam cine se afla in spatele acestei propuneri, mai bine zis papusarul . PNL a venit cu tot felul de propuneri controversate (Busoi, Saftoiu), dar nu au luat in calcul dorinta bucurestenilor care il doresc pe Nicusor Dan . Asta inseamna ca PNL da dovada de ipocrizie, aroganta si lipsa de viziune!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *